American Crime(2007)Originaltitel: An American Crime Ursprungsland: USA Längd: 01:32 Grupper: Fängsligt förvar Handling - American CrimeÅret är 1965. Två döttrar till ett resesällskap lämnas att tas hand av singelmamman Gertrude, som ensam uppfostrar sju egna barn. Det är tuffa tider, och snart prövas Gertrudes labila psyke allt hårdare. Situationen kulminerar till ett av USA:s mest brutala, sadistiska och förnedrande fall av övergrepp någonsin. Baserat på en sann historia.Den populäraste kommentarenBetyg:
Den här filmen har satt djupa spår i mig. Så otroligt stark att jag inte finner ord. Har fortfarande tårar i ögonen.. Oerhört gripande, känslosam, hemsk och intressant. Underbara skådespelarinsatser, särskilt av Ellen Page. Känns obeskrivligt hemskt att detta är en sann historia. MISSA EJ, för vad än du gör!
Senaste kommentarernaBetyg:
vilken jobbig film måste ja säga..man mår inte bra av den.satt och hata mamman en timme efter ja har sett filmen.hoppas hon ruttnar i helvetet..
stark fyra Betyg:
Handling: +
Inspirerande: + Manus: + Oförutsägbar: + Personlig: + Regissör: Tommy O´Haver - Rolig: - Skådespelare: Ellen Page + Snyggingar: + Spännande: + Underhållande: + Unik: - 9/12 Betyg:
Fruktansvärt tragisk historia baserad på sann händelse. Keener och Page är briljanta i huvudrollerna. Mycket, mycket gripande. Stark fyra!
Betyg:
Riktigt spännande samt på sin höjd riktigt gripande historia.
Solklart spel samt helt okej foto. Ett måste om du frågar mig. En gripande historia som förblir ihågkommen. Betyg:
En riktigt stark och bra film, mådde illa av att se den för den berörde verkligen. Hur kan människan vara så grym.
Betyg:
När jag såg denna film fylldes jag av en sån fruktansvärd vrede och sorg. Jag klarade nästan inte av att se den alltså...
Jag förstår verkligen inte hur man kan vara så sjuk i huvudet... [1] 2 3 > ![]() Copyright Noble Entertainment Forumdiskussioner om filmen(2009-03-02 17:09:14 av martin88)FILMKLUBBEN- Drama- American Crime 11 svar Övrig informationBiopremiär: 2007-12-07DVD-premiär: 2008-05-07 Filmen är i färg Filmpunkten-id: 12989 Visa tidigare underbetyg » Länk till IMDb » |
| © Filmpunkten 2002-2010. Om Cookies >> Sitemap >> |
![]()