Handling - FarsanUtanför Jörgens Cykel sitter tre vänner. Jörgen är rädd för att bli lämnad, Juan oroar sig över hur labradoren mår, men "Farsan", han är förträfflig. Han är snygg, lagar den godaste maten och vet vad en kvinna behöver. Snart ska han bli farfar också, till en perfekt liten pojke. Det är helt säkert. Men när han ger sig ut på jakt efter en härlig farmor är det inte mycket som går enligt planerna.MedverkandeNina ZanjaniTorkel Petersson Jan Fares Anita Wall Jessica Forsberg Hamadi Khemiri Juan Rodríguez m.fl. Senaste kommentarernaBetyg:
Känns ganska svensk. Var lite rolig här och var, men det var även ett drama. Genomsnittsfilm.
Betyg:
när torkel gör sallad e den roligaste scenen
Betyg:
Härlig film me mycket skratt! Den var alldeles för kort
Betyg:
Den har väldigt många roliga inslag som jag har sett mer än en gång. Annars så är filmen helt okej. Filmen känns lite b, men på grund av alla skratt man får så höjer det betyget.
Betyg:
En film man blir glad av :)
Betyg:
En rolig film, kul idé. Bra skådespelarinsatser! Tråkigt slut bara.
Betyg:
sämsta filmen jag sett på väldigt länge. enligt trailern verkar den hur bra som helst men när jag såg den på bio så väntade jag bara på att den skulle ta slut, det hände verkligen ingenting i filmen.. dötråkig!
[1] 2 > ![]() ![]() Copyright Memfis Film Forumdiskussioner om filmenDet finns inga forumdiskussioner om filmenÖvrig informationBiopremiär: 2010-02-12Filmen är i färg Filmpunkten-id: 22465 Visa tidigare underbetyg » Länk till IMDb » |
| © Filmpunkten 2002-2010. Om Cookies >> Sitemap >> |
![]()