...och rättvisa för alla(1979)Originaltitel: ...And Justice for All Ursprungsland: USA Längd: 01:40 Handling - ...och rättvisa för allaDen unge advokaten Arthur hamnar i ett svårt moraliskt dilemma när han tvingas försvara en korrupt domare som står anklagad för våldtäkt.MedverkandeAl PacinoJack Warden John Forsythe Lee Strasberg Jeffrey Tambor Christine Lahti Sam Levene Robert Christian
Thomas G. Waites
Larry Bryggman Dominic Chianese Craig T. Nelson Victor Arnold Vincent Beck Michael Gorrin m.fl. Senaste kommentarernaBetyg:
Intressant film där en ung Pacino briljerar som vanligt. Lite seg på sina ställen, men ändå sevärd. Stark trea!
Betyg:
Al Pacino rulezzz. Med en annan skådis i rollen hade jag nog aldrig pallrat mig igenom rullen.
Betyg:
al pacino gör en mycket bra insats i ett helt okej drama.
börjar lessna lite på amerikanska liberals som sätter lika med tecken mellan rik och ond. Betyg:
Pacino gör hela filmen. Utom honom hade den knappt varit sevärd.
Betyg:
Al Pacino gör som vanligt bra ifrån sig. Intressant manus även om det emellanåt är lite väl långa trnsportsträckor.
![]() Forumdiskussioner om filmenDet finns inga forumdiskussioner om filmenÖvrig informationFilmen är i färgFilmpunkten-id: 1341 Visa tidigare underbetyg » Länk till IMDb » |
| © Filmpunkten 2002-2013. Om Cookies >> Sitemap >> |
![]() Canal Digital Spelsugen? Besök Sveriges kasinoguide på www.sverigekasino.org och vinn idag! |