Skuggor och dimma(1992)Originaltitel: Shadows and Fog Ursprungsland: USA Längd: 01:20 Handling - Skuggor och dimmaKontorsslaven Kleinman väcks mitt i natten av ett medborgargarde för att hjälpa till att fånga en mördare. Mördaren har slagit till flera nätter i rad och polisen står maktlös. Kleinman irrar ut i natten utan att veta vad hans uppdrag består i. Snart är han själv förföljd av flera ur medborgargardet, som tror att han är mördaren.MedverkandeMichael KirbyWoody Allen David Ogden Stiers James Rebhorn Victor Argo Daniel von Bargen Camille Saviola Senaste kommentarernaBetyg:
Det blir underhållande när Allen försöker sig på skräckgenren. Skuggor och dimma har en härlig och kuslig stämning som gör att man känner sig engagerad i filmen.
![]() Forumdiskussioner om filmenDet finns inga forumdiskussioner om filmenÖvrig informationFilmen är svartvitFilmpunkten-id: 2492 Visa tidigare underbetyg » Länk till IMDb » |
| © Filmpunkten 2002-2013. Om Cookies >> Sitemap >> |
![]() Canal Digital Spelsugen? Besök Sveriges kasinoguide på www.sverigekasino.org och vinn idag! |