Hetast just nu på bio
| |
Listan över de hetaste filmerna på bio baseras på de bioaktuella filmer som flest medlemmar betygsatt under de senaste dagarna.
1. Centurion
2. Expendables, The
3. Eclipse
Victoria är ute efter hämnd på sin mördade själsfrände James. Hon skapar en av armé av nyblivna vampyrer för att slå ned familjen Cullen och döda Bella. Vampyrfamiljen och varulvsfamiljen går samman för att stoppa Viktoria. Samtidigt är Bella tvingad att välja mellan sin relation till Edward och vänskapen med Jacob.
David Slade
Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Ashley Greene

4. Toy Story 3
5. Predators
6. Inception
7. Beck - Levande begravd
I en lekpark mitt i storstadsidyllen hittas en nedgrävd trälåda innehållande en känd och respekterad åklagare. Beck & co misstänker först en grovt kriminell MC-ledare för dådet, men man får snabbt omvärdera fallet när MC-ledaren hittas mördad i en liknande trälåda. Ganska snart upptäcks ytterligare ett antal trälådor och polisen inser att man är inne i en katt- och råtta lek med en galen seriemördare. Vad Martin Beck inte anar, är att även hans eget liv står på spel, då mördaren har utsett honom till nästa offer..
Harald Hamrell
Mikael Persbrandt, Peter Haber, Jessica Zandén, Ingvar Hirdwall
8. Karate Kid
Pojken Dre och hans mor flyttar till Beijing för att starta om på nytt. Redan första dagen i sin nya kinesiska skola blir Dre mobbad. Mr. Han, en pensionerad vaktmästare tar in Dre som lärling och lär honom livet med kung fu och att hålla ryggen rak i all väder.
Harald Zwart
Jackie Chan, Jaden Smith, Taraji Henson