| Filmpunkten

(2006)

Originaltitel: It's a Boy Girl Thing

Alternativ titel: It's a Boy/Girl Thing, Adamo ed Evo

Ursprungsland: Kanada, Storbritannien

Längd: 01:34, 01:35 (Philippines)

2,54 / 5 24 betyg

» Bli medlem «
för att betygsätta

Handling - It's a Boy Girl Thing

Nell och Woody är sedan länge två svurna fiender. En dag vaknar de upp och upptäcker att de har bytt kroppar med varandra. De utnyttjar då detta för att förstöra varandras liv.

Regissör

Nick Hurran

Den populäraste kommentaren

Betyg:
en mer förutsägbar film finns nog inte. Inte jätte bra skådespelare och en story som vi redan sett flera gånger förr. Men ändå ganska kul och söt och helt okej att se när man är fullständigt uttråkad och inte har något bättre för sig.

Senaste kommentarerna

Betyg:
Finner It's a Boy Girl Thing varken originell eller rolig.
Etta, inte mer.

Betyg:
En underhållande och rolig film, gillar när huvudrollerna byter kroppar med varandra. Rekommenderas särskilt till de som gillar komedier.

Betyg:
Haha jätte kul fim gillar filmer med kropsbyten:D men skådespelarna är toppen och allt så den får en 4a!

Betyg:
Nja asså jag såg mest filmen pga att Kvin Zegers var med. Visst den var underhållande men inte min typ av film direkt.

Betyg:
Ganska typisk amerikansk komedi. Man kanske tycker att de som har bytt kropp med varandra borde bry sig om mer än fotbollsstipendiumet, intervjun till collage och deras nya utséende, men eftersom de är tonåringar så förstår man att det kanske inte borde vara så och det kunde ha blivit för mycket tjafs så den är ganska bra som den är redan. En jättebra film, man tröttnar inte på den så snabbt heller! :D

[1] 2 >

Forumdiskussioner om filmen

Det finns inga forumdiskussioner om filmen

Övrig information

Filmen är i färg

Filmpunkten-id: 16401
Visa tidigare underbetyg »
Länk till IMDb »