| Filmpunkten

3,21 / 5 29 betyg

» Bli medlem «
för att betygsätta

Handling - Johan Falk - Leo Gaut

Ett våldsamt krogkrig har blossat upp i Göteborg, och när en restaurangägares bil sprängs utanför en lågstadieskola har de kriminella passerat en gräns, anser GSI:s chef Patrik Agrell, speciellt eftersom han just lämnat av sina barn på samma skola. När Patriks kollega Johan Falk inser att en av krogarna som utsatts för hot ägs av en viss Leo Gaut, en gangster som Johan satte bakom lås och bom för tio år sedan (i filmen "Noll Tolerans"), återupptar han kontakten med den numera laglydige Leo för att få mer information. Det är starten på en rad hårda uppgörelser och hämndaktioner där både Johan och Leo, samt deras familjer, ställs inför svåra och obarmhärtiga beslut.

Regissör

Richard Holm

Senaste kommentarerna

Betyg:
Hyfsad kriminalare. Kul att se Jakob Eklund och Peter Andersson spela mot varandra igen.

Betyg:
Den sämsta filmen i Johan Falk serien men ändå bra. Tråkigt att Joel Kinnaman är med i bara en kort scen, det va han som gjorde dem förra filmerna så bra.

Betyg:
Alltså det är så svårt fr mig att skriva om filmer för jag tyckar att nästan alla filmer jag kollar på är bra. Men det kan ju bero på att jag väljer filmer som jag tror ska vara bra

Riktigt spännande, rekommenderas.

Betyg:
Spännande thriller i klass med Beck och Wallander fast i Johan Falk bjuds det på mer action.

Halvt missnöjd med skådespeleriet bara.
Bortsett från det, klar trea.

Betyg:
En väldigt spännande thriller, med som alltid strålande skådespelarinsatser. En av de bättre i filmserien.
Tycker tyvärr generellt att dessa filmer slutar för tvärt, det är alltid något man funderar över när den tagit slut som man ej fått upprett.. Så även i denna.

Betyg:
först och främst måste ja säga att ja inte håller med hook med att den e den starkaste filmen..ja skulle vilja säga att det va den svagaste filmen det här..vrf ta upp ett gammalt fall?har dem dålig fantasi eller?intresset för dem här filmerna dog i tredje filmen eftersom inte Joel Kinnaman e med längre..det va han som höll upp filmerna..nu e det bara tråkiga svenska polisfilmer med förutsebara slut...
tummen ner på kommade filmerna..

svag tvåa så man nästan ger en etta men ja e snäll och bara ge en svag tvåa

[1] 2 >