| Filmpunkten

3,31 / 5 26 betyg

» Bli medlem «
för att betygsätta

Handling - Musse Pigg och hans vänner firar jul

Hur firade Musse, Mimmi och deras vänner Långben, Kalle, Kajsa och Pluto julen förr? Minns gångna tiders förtrollande jular tillsammans med hela det berömda gänget från Disneys magiska värld.

Den populäraste kommentaren

Betyg:
Jag helt enkelt ÄLSKADE den här filmen när jag var sådär 9-10 år och tycker fortfarande att den är rolig och mysig. Absolut värd att se om man har barnasinnet kvar!

Senaste kommentarerna

Betyg:
En jättegullig film med bra budskap! Min favorit är självklart Musse & Mimmis jul! De är så söta! :D

Betyg:
Klart att man måste se disneyfilmer vid juletider en jätte mysig julfilm :) klart värd 3 poäng

Betyg:
" Stjärna klar, stjärna ljus stjärna över tak och hus, hör min önskan drömmen min, vi önskar att det får slå in, vi önskar att det blir jul varenda dag " ( stjärnan blinkar till extra )

" Det enda som är bättre än julklapparna är julmaten"

Det är den mest intressanta julfilm jag någonsin sett. Jag har sett den ett antal gånger och varje gång är den lika rörande och fängslande.

ALLA ÅLDRAR var inte rädd att se den även om du är 25 år!

Betyg:
En mysig, söt och rolig jul film med Musse, Kalle och Långben!!

Betyg:
En skön och rolig film. Ett måste att se runt jul.

[1] 2 >

Senaste forumdiskussionerna om filmen

Det finns inga forumdiskussioner om filmen

Uppföljare och/eller remakes

Musses Jul i Ankeborg (2004)

Övrig information

Filmen är i färg

Filmen är animerad

Filmpunkten-id: 13953
Visa tidigare underbetyg »
Länk till IMDb »