Puhs film om Heffaklumpen(2005)Originaltitel: Pooh's Heffalump Movie Ursprungsland: USA Längd: 01:08 Grupper: Disneyklassiker Handling - Puhs film om HeffaklumpenEn dag hittar Puh och hans vänner jättelika spår av Heffaklumpen i sjumilaskogen. De beslutar sig för att fånga dessa inkräktare och börjar bygga fällor. Under tiden blir lilla Ru vän med den lilla Heffaklumpen som visar sig inte vara farlig alls utan en kul lekkamrat.MedverkandeJim CummingsJohn Fiedler Nikita Hopkins Kath Soucie Ken Sansom Peter Cullen Brenda Blethyn Kyle Stanger David Ogden Stiers
Guy De La Berg
Linus Hallström Filip Hallqvist Michael Blomqvist Charlie Elvegård Rolf Lydahl Ayla Kabaca Bengt Skogholt Beatrice Järås m.fl. De tre populäraste kommentarernaBetyg:
Jag är nog lite för gammal för den här filmen, men jag tror att yngre barn tycker om den här.
Den är väl gullig, men ingenting för mig. Den får ändå en trea Betyg:
Jag tycker den här filmen är lite ööh, barnslig
sevärd om man e typ 5 år eller mindre. Väldigt tråkig men ändå en svag 3:a Betyg:
En fin och vacker film.
Senaste kommentarernaBetyg:
rolig och söt film :)
Betyg:
Kass film om några mesiga ihopsydda djur av tyg!
Betyg:
Jag tycker den här filmen är lite ööh, barnslig
Den är väl gullig, men ingenting för mig. Den får ändå en trea [1] 2 > ![]() Forumdiskussioner om filmenDet finns inga forumdiskussioner om filmenUppföljare och/eller remakesNalle Puhs äventyr (1977)Nalle Puh och jakten på Christoffer Robin (1997) Tigers film (2000) Nasses stora film (2003) Nalle Puh - Vårkul med Ru (2004) Puhs Heffaklump Halloween (2005) Övrig informationBiopremiär: 2005-02-11Filmen är i färg Filmen är animerad Filmpunkten-id: 6830 Visa tidigare underbetyg » Länk till IMDb » |
| © Filmpunkten 2002-2013. Om Cookies >> Sitemap >> |
![]() Canal Digital Spelsugen? Besök Sveriges kasinoguide på www.sverigekasino.org och vinn idag! |