Red Riding: 1983(2009)Originaltitel: Red Riding: 1983 Ursprungsland: Storbritannien Längd: 01:40 Handling - Red Riding: 1983En fet, värdelös advokat och en ångerfull polis tar sig an uppdraget att fånga en mördare och bekämpa poliskorruptionen I Yorkshire. Den sista delen i en trilogi där tre olika regissörer gör varsin tolkning av böckerna i ”Red Riding Quartet” - som med fruktansvärda mord, begångna under åren 1974, 1980 och 1983, skildrar ett samhälle i förfall och förändring ur olika vinklar.MedverkandeDavid MorrisseyLisa Howard Chris Walker Shaun Dooley Jim Carter Warren Clarke Sean Bean Sean Harris Steven Robertson Tony Mooney Tony Pitts Michelle Dockery Andrew Cryer Mark Addy Beatrice Kelley
Katie Simpson
Paul Kynman Daniel Mays Robert Sheehan James Ainsworth Saskia Reeves Andrew Garfield John Henshaw Gerard Kearns Peter Mullan Cara Seymour Gary Whitaker Jemima Foxtrot Emil Marwa m.fl. Senaste kommentarernaBetyg:
För sent insåg vi att det här ju var sista delen i en trilogi! Mitt råd är att se de andra delarna först, för det var lite svårt att hänga med. Men i övrigt välgjort och spännande.
![]() Copyright Noble Entertainment Forumdiskussioner om filmenDet finns inga forumdiskussioner om filmenUppföljare och/eller remakesRed Riding: 1974 (2009)Övrig informationFilmen är i färgFilmpunkten-id: 22578 Visa tidigare underbetyg » Länk till IMDb » |
| © Filmpunkten 2002-2010. Om Cookies >> Sitemap >> |
![]()