Handling - RobotarRoboten Rodney drömmer om att bli uppfinnare. Han åker till Robot City för att träffa sin idol, den berömde uppfinnaren Bigweld. Men han är försvunnen och ersatt av en kallhamrad företagsledare som vill göra av med alla gammaldags robotar.MedverkandeEwan McGregorMel Brooks Halle Berry Robin Williams Stanley Tucci Natasha Lyonne Dianne Wiest Paula Abdul Amanda Bynes Jennifer Coolidge Drew Carey
Dan Hedaya
Jim Broadbent Terry Bradshaw Stephen Tobolowsky Harland Williams Jackie Hoffman James Earl Jones Marshall Efron Lucille Bliss Jay Leno m.fl. De tre populäraste kommentarernaBetyg:
Jag älskade filmen. Fullkomligt lysande på alla sätt och vis. Animeringarna, rösterna (amerikanska i mitt fall) och humorn är klockren. Ett måste för hela familjen!
Betyg:
Mycket bra film, med grymt ljud. Blandningen humor och spänning gör den sevärd för vuxna såväl som barn.
Betyg:
Till en börja var det nästinpå en plåga, tyckte att öppningen var chramlös och väldigt seg. Men efter ett tag så bättra sig filmen och en väldigt tydlig och behövlig vändpunkt kom. Därefter var filmen helt plötsligt i gott tempo och skön balans. Roliga scener och spännande upplösning. Filmen har tydliga influenser från stor filmer, ex: Sagan om ringen mfl. Värd en väldigt stark tvåa.
Senaste kommentarernaBetyg:
En -4 som film, i sin egen genre & som underhållning.
Taglines: You can shine no matter what you're made of. / Repair for adventure! / Riveting in IMAX. Detta var en klar överraskning jag inte hört ett dyft om innan jag såg den. Klart positiv filmupplevelse, förutsägbart ja, men spännande, smårolig, fantasifull dekor/scenografi och riktigt snygg CGI-animering. Svenska rösterna var bra, men nästa gång ser jag fram emot de amerikanska originalrösterna. Detta hamnar klart i DVD-samlingen. Denna vill och kan man se om flera gånger. Charmig även för vuxna. Trivia: During the big chase, Bigweld is singing "Daisy" in slow-motion. This is a reference to 2001: A Space Odyssey when HAL9000 is singing "Daisy" while Dave is shutting him off. Betyg:
En underhållande och rolig film. Var mysig att kolla på.
Betyg:
kanske ett litet plus för att det kom in ett skämt då och då men annars va den bara seg!
[1] 2 3 4 5 > Forumdiskussioner om filmenDet finns inga forumdiskussioner om filmenÖvrig informationBiopremiär: 2005-03-18Filmen är i färg Filmen är animerad Filmpunkten-id: 7321 Visa tidigare underbetyg » Länk till IMDb » |
| © Filmpunkten 2002-2013. Om Cookies >> Sitemap >> |
![]() Canal Digital Spelsugen? Besök Sveriges kasinoguide på www.sverigekasino.org och vinn idag! |