Surrogates(2009)Originaltitel: Surrogates Ursprungsland: USA Längd: 01:29 Handling - SurrogatesEn polis måste lämna sitt hem för att undersöka ett mord. Utspelas i ett futuristiskt samhälle där alla människor lever som instängda i sina hem med hjälp av robotar och går aldrig ut.Senaste kommentarernaBetyg:
Kände som en blandning av Terminator och I Robot. Väldigt genomsnittlig och märker inte ut sig något speciellt.
Betyg:
Gillade den här filmen. Bruce Willis lika bra som alltid. Filmen får en stark 4:a
Betyg:
En ganska underhållande film med intressant historia som dock kunde ha blivit mycket bättre. Något saknas, helt klart.
Betyg:
Överraskande blek film med en oengagerad Willis i huvudrollen. För mig personligen en av senare års största floppar, speciellt sett till dess budget. Den saknar DET.
Betyg:
den här filmen va väldigt tråkigt...det va knappt nån spänning i den och willis kändes mest stel..en av hans mindre bra filmer helt klart.
medel 2 Betyg:
en klar 4... den här filmen kommer med något nytt.. måste ses!
[1] 2 > ![]() Forumdiskussioner om filmenDet finns inga forumdiskussioner om filmenÖvrig informationBiopremiär: 2009-10-02Filmen är i färg Filmpunkten-id: 21523 Visa tidigare underbetyg » Länk till IMDb » |
| © Filmpunkten 2002-2010. Om Cookies >> Sitemap >> |
![]()