Handling - VargtimmenPå en enslig ö hemsöks en konstnär i kris av sitt förflutna i sina mardrömmar. Han berättar om dessa för sin frun som tycks börja uppleva dem tillsammans med honom.MedverkandeMax von SydowLiv Ullmann Gertrud Fridh Georg Rydeberg Erland Josephson Naima Wifstrand Ulf Johansson Senaste kommentarernaBetyg:
Det är fascinerande med Bergmanfilmer, för de är perfekta in i minsta detalj, varenda scen är som ett perfekt foto och allt känns extremt genomtänkt. Och man får verkligen fundera över vad han egentligen vill ha sagt, det gillar jag. Den här filmen känns surrealistisk, kuslig, och är extremt oförutsägbar.
Betyg:
När jag såg den först så påminde mig den om Persona, sen läste jag att Persona och Vargtimmen är en slags duo enliget Herr Bergman själv. Som i Persona väntar man ivrigt på vad som ska hända och man vet inte vad. Galenskapen från Von Sydows roll är klockrent. En mystisk film och faktist ryslig i sin ålder.
Betyg:
Härligt underlig och kuslig precis som man vill ha det. Surrealism när den är som intressantast. Hade verkligen stora förväntningar inför denna film, och den gjorde mig inte besviken. Bergman kan! 4+
![]() Forumdiskussioner om filmenDet finns inga forumdiskussioner om filmenÖvrig informationFilmen är svartvitFilmpunkten-id: 6900 Visa tidigare underbetyg » Länk till IMDb » |
| © Filmpunkten 2002-2010. Om Cookies >> Sitemap >> |
![]()