En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

All About Steve

Komedi:
Romantik:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,8
(16 betyg)
Sätt ditt betyg:

All About Steve Köp filmen på Discshop
Komedi:
Romantik:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,8
(16 betyg)

Handling: Korsordsmakerskan Mary (Sandra Bullock) går på en blinddate med kameramannen Steve (Bradley Cooper) och inser att han är mannen i hennes liv. Steve är dock av en annan åsikt...

Fakta:
År: 2009
Regissör: Phil Traill
Originaltitel: All About Steve
Ursprungsland: USA
Längd: 01:39
Medverkande:
Sandra Bullock
Bradley Cooper
Thomas Haden Church
Ken Jeong
DJ Qualls
Keith David
Howard Hesseman
Beth Grant
Katy Mixon
M.C. Gainey
Fler personer
Bilder:

Copyright Twentieth Century Fox

Senaste recensionerna

Pesole
gav betyget:

Jag må väl erkänna att jag gillade denna film, den var rolig och se Sanda Bullock i en sådan roll, då hon följde efter den här killen. Man borde väl ha förstått att denna killen inte ville ha med henne att göra, hahha, hon gick mig lite på nerverna också

Alkvettern
gav betyget:

Bullock är det bästa med den här filmen som annars försvinner i mängden av romantiska komedier.

Audrey T
gav betyget:

Sandra Bullock spelar en märklig tjej, Mary, som får konstiga infall. Till exempel får hon för sig att kasta sig över en stackars kille, Steve, på första dejten. Steve blir lite besvärad när hon börjar slita av sig sina kläder redan innan han har kört iväg från föräldrarnas hus. Mary har dock bestämt sig för att Steve är hennes drömman och börjar förfölja honom över landet. Hon får nya vänner som ser något fint i hennes stalkerpersonlighet och bestämmer sig för att hjälpa henne, även om de riskerar sitt eget liv på kuppen.

Det finns inga ord för att beskriva hur usel den här filmen är, den är inte ens en film. Det är synd om alla inblandade som la ner tid på att skapa det här misch-maschet. Hoppas de har kunnat gå vidare i sina liv även med det här skelettet som förstör meritlistan.

nannysan
gav betyget:

Alla har vi nog varit med om lite stalkning på ngt sätt... det här är nog den värsta jag sett.. sandra Bullock spelar en nörd som gör korsord, men en dag får hon sparken och då har hon inget i livet att göra mer, ¨så hon bestämmer sig för o förlja efter sin kärlek ( som hon träffat en gång) Sjukt kul film, baksmällan kom o sen denna, dem e lika goa båda två... Måste ses!

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 22702
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: