En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

All Good Things

Mysterium:
Thriller:
Drama:
Medlemmarnas medelbetyg: 3,0
(12 betyg)
Sätt ditt betyg:

All Good Things Köp filmen på Discshop
Mysterium:
Thriller:
Drama:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
3,0
(12 betyg)

Handling: New York under det glada 80-talets överflöd. David Marks är son till en mäktig fastighetsmagnat, men vill inte ha någonting att göra med vare sig familjeföretaget eller faderns kontrollbegär. När han träffar och senare gifter sig med Katie, en studerande från arbetarklassen, bestämmer han sig för att tillsammans med henne fly storstadslivet och slå sig ner i det idylliska livet på Vermonts landsbygd. När fadern, som vill försonas med sonen, till sist lyckas locka honom tillbaka till stan, återvänder Katie till sina läkarstudier och börjar skapa sig ett eget liv. Men ju mer självständig Katie blir, desto mer förvandlas David till en våldsam och dominant man. Familjen Marks mörka hemligheter börjar komma upp till ytan precis då Katie försvinner spårlöst och flera år senare när Katies bästa vän hittas död och polisen misstänker David, rivs familjehemligheterna upp igen och en skrämmande sanning uppdagas.

Baseras på New Yorks mest ökända och olösta mordhistoria.

Fakta:
År: 2010
Regissör: Andrew Jarecki
Originaltitel: All Good Things
Ursprungsland: USA
Längd: 01:37
Medverkande:
Kirsten Dunst
Ryan Gosling
Kristen Wiig
Jeffrey Dean Morgan
Frank Langella
Diane Venora
Nick Offerman
John Doman
Philip Baker Hall
Fler personer
Bilder:

Copyright The Weinstein Company

Senaste recensionerna

Dront25
gav betyget:

Ganska tråkig, lite halv speciell eftersom den är baserad på en sann historia där man faktiskt inte vet riktigt hur det ligger till.. (Borde det inte stå 70-talet?)

Shining_pearl_
gav betyget:

En riktigt bra thriller, olidligt spännande. Det var länge sen jag såg en sådan nervkittlande film. Att den bygger på en sann historia gör inte saken sämre. Den är även gripande! Rekommenderas!

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 21471
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: