En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Boy, The

Rysare:
Thriller:
Medlemmarnas medelbetyg: 3,4
(8 betyg)
Sätt ditt betyg:

Boy, The Köp filmen på Discshop
Rysare:
Thriller:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
3,4
(8 betyg)

Handling: Greta är en ung amerikansk kvinna som tar ett jobb som barnflicka i en avlägsen engelsk by och upptäcker att familjens åttaåring är en docka som föräldrarna tar hand om precis som en riktig pojke, som ett sätt att hantera deras riktiga sons död för 20 år sedan.

Fakta:
År: 2016
Regissör: William Brent Bell
Originaltitel: The Boy
Ursprungsland: USA
Medverkande:
Lauren Cohan
Rupert Evans
Diana Hardcastle
Jim Norton
Bilder:

Copyright STX Entertainment
Fler bilder

Senaste recensionerna

Emiam
gav betyget:

En -4 som film, i sin egen genre & som underhållning

Filmen landar slutligen på detta betyg efter ett dygns funderande. Den är välgjord, hoppa-högt-i-stolen-skrämselmoment, bra manus & två tvistar, eller en riktig överraskning handlingsmässigt och en tvist - som är riktigt bra. Dels för att du inte kan gissa dig till vad som kommer hända, dels för att det är absolut första gången denna tvist dyker upp i en film. Vi har alltså INTE sett det förut, nyhetens behag = högre betyg! Ej förutsägbar, som sagt, innebär också högre betyg. Jag kan dessutom inte hitta några ologiska händelser som de filmiskt missat! Lagom längd. Den är även tragisk på ett sätt jag inte kan avslöja i förväg.
Filmen hamnar inte i samlingen, för har man en gång sett den minns man slutet garanterat - så bra, men också minnesrikt är det för dess unikitet.

Silverpilen
gav betyget:

Jättebra skräckis! Man hoppade till ett antal gånger! Och dockan var riktigt creepy! Dockor kan verkligen skrämmas dem! Och slutet var allt annat än det man var beredd på!

Mer fakta:
Biopremiär: 2016-01-29
Filmpunkten-id: 27017
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: