En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Chaos Theory

Komedi:
Drama:
Romantik:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,7
(15 betyg)
Sätt ditt betyg:

Chaos Theory Köp filmen på Discshop
Komedi:
Drama:
Romantik:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,7
(15 betyg)

Handling: Frank är en erkänd författare och hängiven familjefar, som gör listor över allt för att hålla koll på sin tillvaro. När ett missförstånd mellan honom och frun avslöjar en hemlighet som rör hans familj och bäste vän ger han upp sin kontrollerade tillvaro och lämnar allt åt slumpen...

Fakta:
År: 2008
Regissör: Marcos Siega
Originaltitel: Chaos Theory
Ursprungsland: USA
Längd: 01:27
Medverkande:
Ryan Reynolds
Emily Mortimer
Stuart Townsend
Lisa Calder
Mike Erwin
Elisabeth Harnois
Christopher Jacot
Alessandro Juliani
Jocelyne Loewen
Chris Martin
Sarah Edmondson
Sarah Chalke
Simon Chin
Fler personer

Senaste recensionerna

Audrey T
gav betyget:

Ryan Reynolds spelar en ordningsam man som vill ha kontroll över sitt liv och aldrig kommer för sent. När hans fru en dag ställer om klockan så att han kommer för sent till sin föreläsning förändras hans liv radikalt.

Filmens tes är att en liten händelse kan bli livsavgörande. Och så är det naturligtvis, ingenting konstigt med det. Hela filmen känns konstruerad och konstlad. Reynolds m.fl ska dessutom föreställa sig själva i flera olika åldrar vilket producenten inte hade budgeterat för. Onödiga missförstånd och irrationella människor man över huvudtaget inte bryr sig om gör detta till en film ingen kan engagera sig i.

vinnarn
gav betyget:

Ryan Reynolds spelar sin roll jättebra! Det är han som får filmen att fungera tycker jag. Det är en komedi, något långsam med bitar av drama - men ändå rolig. Huvudfiguren är en frenetisk kontrollfreak vad gäller att strukturera upp livet... tills efter en kväll då han möter sin livskris. Det hela med en humoristisk betoning. Rekommenderas. En fyra!

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 16507
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: