En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Dödskyssen

Thriller:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,8
(16 betyg)
Sätt ditt betyg:

Dödskyssen Köp filmen på Discshop
Thriller:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,8
(16 betyg)

Handling: Jimmy Kilmartin är en före detta fängelsekund som lockas tillbaka till brottets bana för att göra en sista kupp. När polisen Calvin Hart erbjuder honom frihet mot att han tjallar på gangstern Little Junior Brown blir han motvilligt en speljäs i kampen mellan FBI och maffian.

Fakta:
År: 1995
Regissör: Barbet Schroeder
Originaltitel: Kiss of Death
Ursprungsland: USA
Längd: 01:41
Medverkande:
David Caruso
Samuel L. Jackson
Nicolas Cage
Helen Hunt
Kathryn Erbe
Stanley Tucci
Michael Rapaport
Ving Rhames
Philip Baker Hall
Anthony Heald
Angel David
John Costelloe
Lindsay J. Wrinn
Megan L. Wrinn
Katie Sagona
Fler personer

Senaste recensionerna

Hilts
gav betyget:

Okej underhållning och spänning för stunden, men inget som jag kommer att se igen. Stundtals så blev filmen lite småtråkig och oengagerande.
Skådespelarna var dock bra. Efter att denna film och Jade inte gick så bra på biograferna, så blev David Caruso bitter och började supa. En tid senare så ordnade han som tur var upp sitt liv, och började medverka i CSI Miami.

Goliatbagge
gav betyget:

Det här är en film som kryllar av kända skådespelare. Jag tycker dock inte att någon sköter jobbet särskilt bra. Nicolas Cage spelar över som skurk och David Caruso är tråkig i huvudrollen. Medioker handling som inte engagerar och betyget hamnar på en stark tvåa.

Xenomorph
gav betyget:

Den är ganska bra i början, men när väl handlingen sätter igån blir det ointressant och känns som om man sett det innan.

struwe
gav betyget:

jag håller med en liten underskattad och bortglömd film,klart sevärd.cage och jackson bra som alltid,men även david caruso är mycket bra här

wildpalm
gav betyget:

Otroligt att jag är den första att recensera det här suveräna men tydligen bortglömda thrillerdramat. Spännande med tvära vändningar och bra skådespelare. Har allt man kräver och lite till. Både Sam Jackson och Nic Cage är ju med, så ta och se den om ni inte gjort det ännu.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 5128
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB


Uppföljare och/eller remakes:
Angivaren (1947)