En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Don't Come Knocking

Drama:
Musik:
Medlemmarnas medelbetyg: 1,7
(3 betyg)
Sätt ditt betyg:

Don't Come Knocking Köp filmen på Discshop
Drama:
Musik:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
1,7
(3 betyg)

Handling: Howard Spence har haft det bättre. En gång i tiden spelade han de stora Vilda Västernhjältarna, nu finns det bara biroller kvar. Han lever ett utomordentligt själviskt liv och försöker dränka sitt självförakt med sprit, droger och unga kvinnor ända till den dagen hans mamma avslöjar att han förmodligen har ett barn någonstans. Tanken på barnet får honom och tro att livet kanske inte varit helt förgäves och han ger sig iväg för att leta reda på sonen eller dottern. Han träffar Doreen, en kvinna han älskade en gång, och Earl, en ung sångare som inte längre behöver någon pappa. Men där finns också Sky, som kanske är hans dotter, och Sutter som tvunget ska ha med Howard tillbaka till inspelningen som han lämnat.

Fakta:
År: 2005
Regissör: Wim Wenders
Originaltitel: Don't Come Knocking
Ursprungsland: USA, Tyskland
Längd: 02:02
Medverkande:
Sam Shepard
Jessica Lange
Tim Roth
Gabriel Mann
Fairuza Balk
Sarah Polley
Eva Marie Saint
Fler personer
Bilder:

Copyright Triangel Film AB

Senaste recensionerna

miak
gav betyget:

Håller med carlstrom, men tycker han var lite hård mot skådespelarna, det var många som spelade riktigt bra. Filmen kändes väldigt lång och jag slumrade till flera gånger.

carlstrom
gav betyget:

Seg och tråkig drama med väldigt för ointressant manus för att ens greppa tag i en. Skådespelet är inget att hylla exakt och berättarstilen är allt för långdragen. Filmens bästa och antagligen enda hållning är main-tracket som var svängigt. Absolut inte värd dess två timmar.

Mer fakta:
Biopremiär: 2006-04-07
Filmpunkten-id: 11585
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: