En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Expendables, The

Action:
Krig:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,9
(68 betyg)
Sätt ditt betyg:

Expendables, The Köp filmen på Discshop
Action:
Krig:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,9
(68 betyg)

Handling: Barney Ross är en man utan något att förlora och utan lojaliteter mot något annat den lilla grupp av legoknektar, som han leder. Ross och hans män får vad som verkar vara ett rutinuppdrag att infiltrera och störta den hänsynslösa diktatorn i öriket Vilena. Men mycket snart står det klart för elitsoldaterna att det inte finns något rutinartat i situationen de hamnat i.

Fakta:
År: 2010
Regissör: Sylvester Stallone
Originaltitel: The Expendables
Ursprungsland: USA
Längd: 01:43
Medverkande:
Jason Statham
Mickey Rourke
Sylvester Stallone
Bruce Willis
Jet Li
Charisma Carpenter
Dolph Lundgren
Eric Roberts
Terry Crews
Steve Austin
Curtis Jackson
Gary Daniels
David Zayas
Arnold Schwarzenegger
Giselle Itié
Randy Couture
Fler personer
Bilder:


Fler bilder

Senaste recensionerna

The_Shaolin
gav betyget:

Cool actionfilm från början till slut. Alla gjorde en bra insats. Trotts att det var många kända skådespelare så var det ganska uppenbart att manuset var skrivet kring Sylvester Stallones karaktär. Randy Couture däremot var otroligt dålig som skådespelare. Det visar ju bara en en gång att man ska låta fighters vara fighters och låta skådespelare ta hand om filmrollerna. Man ska ha en skådespelare som kan slåss. Inte en fighter som knappt ha varit med i några filmer alls. Dom fick dessutom Jet Li att se ganska liten ut bland alla överpumpade muskelberg. Men annars var filmen väldigt bra.

Bilbo_one
gav betyget:

Tyckte faktiskt att den var jättebra. En klar fyra

Borr
gav betyget:

Ingen höjdare precis. Man har fått ihop en massa gamla avdankade skådespelare, men något vidare manus finns det inte. Dessutom hade det varit roligare om t ex Arnold och Bruce Willis fått vara med lite mer.

Zorro69
gav betyget:

Känns som dom lagt ner 90% av tiden på att få kändisarna med i filmen och 10% till manuset. Tråkigt, denna film kunde gjorts så mycket bättre.

wildpalm
gav betyget:

Stallones megaaction där förväntningarna var skyhöga under lång tid visade sig vara en liten besvikelse, dock mycket välgjort men inte alls samma klass som den mästerverksnivå Stallone visade med nya Rambo.

BuRNeR
gav betyget:

Visst storyn är rätt tråkig och hjärndöd. Men det är riktigt skön och underhållande action. En hel uppsättning av sköna skådisar.

Dront25
gav betyget:

Hade kanske inte världens förväntningar på att detta skulle vara en riktigt bra film.. Men jag hade förväntningar på att det skulle vara en riktigt bra pang pang, action rulle.. Vilket fall så var det varken eller.

Mer fakta:
Biopremiär: 2010-08-13
Filmpunkten-id: 21432
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB


Uppföljare och/eller remakes:
Expendables 2, The (2012)
Expendables 3, The (2014)
Expendables 4, The (2023)