En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Fame

Musikal:
Drama:
Komedi:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,6
(9 betyg)
Sätt ditt betyg:

Fame Köp filmen på Discshop
Musikal:
Drama:
Komedi:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,6
(9 betyg)

Handling: En uppdaterad version av musikalen från 1980 som handlade om studenterna vid New York Academy of Performing Arts.

Fakta:
År: 2009
Regissör: Kevin Tancharoen
Originaltitel: Fame
Ursprungsland: USA
Ingår i tema: Dans

Medverkande:
Kay Panabaker
Kelsey Grammer
Anna Maria Perez de Tagle
Megan Mullally
Naturi Naughton
Bebe Neuwirth
Charles S. Dutton
Debbie Allen
Johanna E. Braddy
Kherington Payne
Asher Book
Collins Pennie
Paul McGillion
Tim Johnson
Fler personer
Bilder:


Fler bilder

Senaste recensionerna

IWantItThatWay
gav betyget:

Det var svårt att hålla reda på alla personer eftersom man inte fick veta så mycket om varje enskild individ. Jag tror att filmen var lite för kort faktiskt. Däremot försod man hur olika alla var och det var riktigt intressant att se allas drömmar och hur de utverklas i skolan. Fantastiskt bra skådespelare med stora musikaliska talanger! Tjejen som spelade piano berörde mig mest med sin fantastiska röst och med en familj som inte stöttade hennes drömmar. Mitt musikintresse har ökat tack vare denna film och den får en mycket stark 4:a!

lindajjj
gav betyget:

Inte mycket att hänga i julgranen. Totalt oengagerande, man får inte lära känna en enda person och det hoppas för mycket.

Savannah
gav betyget:

Nej, det här räcker inte längre än till benvärmarstället på Åhléns. Det borde vara skottpengar på att slösa bort förutsättningarna till en bra film, men icke då. Här verkar manus ha slängts ihop på en kvart och filmen har klippts ihop av en person helt i avsaknad av närtidsminne. Inget griper tag det allra minsta och av blod, svett och tårar blev det i bästa fall hallonsaft. Kom tillbaka 80-talet - allt är förlåtet!

Levish_
gav betyget:

Flera otroligt bra dans & sång scener, tyvärr inte så många att filmen når ett högre betyg. Bristande handling, inga direkta huvudpersoner och stora tidshopp drar ner. Bra skådespel & grym musik.

Mer fakta:
Biopremiär: 2009-10-09
Filmpunkten-id: 21499
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB


Uppföljare och/eller remakes:
Fame (1980)