En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Feast 2

Thriller:
Komedi:
Rysare:
Action:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,3
(4 betyg)
Sätt ditt betyg:

Feast 2 Köp filmen på Discshop
Thriller:
Komedi:
Rysare:
Action:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,3
(4 betyg)

Handling: De få överlevande från massakern i baren mitt ute i öknen, kommer till en stad mitt ute i ingenstans. De tror först att de är fria från dom glupska monstren, men på natten hörs blodtörstiga skri från ödelandet vilket får medborgarna i staden och de få överlevande att knyta ihop sitt försvar och kunskap för att överleva natten.

Fakta:
År: 2008
Regissör: John Gulager
Originaltitel: Feast II: Sloppy Seconds
Ursprungsland: USA
Längd: 01:37
Medverkande:
Jenny Wade
Clu Gulager
Diane Goldner
Chelsea Richards
Carl Anthony Payne II
Tom Gulager
Hanna Putnam
Martin Klebba
Juan Longoria García
Melissa Reed
Katie Supple Callais
Krista Allen
Balthazar Getty
Navi Rawat
Josh Zuckerman
Zack Hopkins
Marc Macaulay
Fler personer

Senaste recensionerna

Crocodile
gav betyget:

Det här är en av de sjukaste skräck filmerna på länge. Feast II har en väldigt rå handling och rå humor som får dig att tänka WTF? Feast II visar verkligen människors mörka sidor och får dig att fundera över hur långt du hade kunnat gå för att överleva. Feast II innehåller en del sjuka scener som på sit eget vis är roliga. Filmens skådespelare är hyfsat bra specielt de skådespelare som dessutom var med i den första filmen också, men en del av skådespelarna var tyvärr enormt dåliga. Special effekterna är inte lika bra som i den första Feast filmen och alla monster ser väldigt gummi aktiga ut. Ok det här är ett hyfsat roligt blodbad som är sevärd om du tyckte om den första Feast filmen.

Hook
gav betyget:

Det är en helt enkelt inte lätt att överleva, överleva den här filmen. Saken är den att det är en bra fortsättning på en bra film, men det faller på att det inte håller samma still och hållbarhet som första filmen, vilket gjorde mig besviken, jag gillar lågbudget filmer, men när man gjort en så bra film som Feast 1. Så blir man upprymd av besvikelse när uppföljaren inte följer stilen över huvudtaget. Feast 2 är mest bara väldigt slabbiga sekunder till ett mycket osäkert slut vilket får mig att helt enkelt saka på huvudet och inte bry mig särskilt om karaktärernas öde alls.

Helhet: 2-

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 18744
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB


Uppföljare och/eller remakes:
Feast (2005)
Feast 3 (2008)