En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Good Luck Chuck

Romantik:
Komedi:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,6
(80 betyg)
Sätt ditt betyg:

Good Luck Chuck Köp filmen på Discshop
Romantik:
Komedi:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,6
(80 betyg)

Handling: För att undvika att kvinnan i hans liv faller för en annan man, måste Charlie Logan bryta förbannelsen som gjort honom så populär bland singelkvinnor: Ligg en gång med Charlie och nästa man du möter kommer att bli mannen i ditt liv.

Dane Cook spelar Charlie "Chuck" Logan. En tandläkare på jakt efter kvinnan i sitt liv. Chucks bäste vän, den mer ytliga och kvinnofixerade plastikkirurgen Stu, gör oftast mer skada än nytta i sina försök att hjälpa Chuck. När ryktet om Chucks förbannelse sprider sig, står kvinnorna på kö för att få en natt med honom. Men Chuck vill inte ha engångsligg. Han vill finna kärleken. På ett bröllop möter han den klumpiga och svårflirtade Cam Wexler (Jessica Alba). Chuck blir blixtförälskad men om han ligger med Cam gör ju förbannelsen att Cam möter en annan man...

Fakta:
År: 2007
Regissör: Mark Helfrich
Originaltitel: Good Luck Chuck
Ursprungsland: USA
Längd: 01:36
Medverkande:
Jessica Alba
Dane Cook
Bilder:

Copyright Sony Pictures Releasing (Sweden) AB


Mest populära recensionerna

rush
gav betyget:

nej, tyvärr gillade inte något av denna film. pinsamt framspel och specielt dålig är Dane Cook som inte är bra, eller kanske han är men inte hans roll och inte det sättet som filmen visar honom på. dessutom tycker jag att flertalet av birollerna suger och är överdrivna på flera sätt.

ToxicAvenger
gav betyget:

Ologisk, tråkig smörja. Aningen sämre än mina, redan låga, förväntningar. Bottenbetyg!

Senaste recensionerna

Mov3
gav betyget:

En väldigt rolig stämning i filmen. Den är mysig på samma sätt som den är extremt sjuk. Väldigt rå humor, borde vara barnförbjuden i vissa scener.. men helt OK handling, man mådde bra av den och fick några skratt.. svag 3a

Rymdis
gav betyget:

Jag tänkte att jag skulle slötitta på en film och förväntade mig att detta skulle vara en riktigt dum rulle att småfnissa lite åt. Tyvärr var den otroligt mycket dummare än jag väntat mig och innehöll ingen rolig humor alls.

Jag har inget emot korkad underhållning, men jag vill att den åtminstone ska underhålla mig. Det gjorde inte denna film.

Milla86
gav betyget:

Lite smårolig amerikansk komedi. Oftast fastnar skrattet i halsen eftersom de flesta skämt handlar om sex, bröst eller snygga tjejer.

Jessica Alba är otroligt söt och det är intressant att se henne i en roll där hon inte behöver vara perfekt. I stället blir det lite för fånigt ibland när hon är så pass klumpig.

dawe100
gav betyget:

Barnslig humor och kärlekshistorien imponerar inte alls.

Dock aldrig fel med att se Alba på vita duken.

Etta, en stark en!

Filmälskarn
gav betyget:

Gillar verkligen den här filmen med Jessica Alba! :)

Maria007
gav betyget:

Den var interessant och spännade. Det enda felet är väll att blev lit för mycke ¨någon gång under filmn. Men denna rekomenderar jag. Stark 2;a

a_queer_star
gav betyget:

En hyfsat rolig komedi sådär...Får en svag 3:a

Mer fakta:
Biopremiär: 2007-12-14
Filmpunkten-id: 16778
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: