En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Pojkar vill... Killar kan!

Komedi:
Drama:
Romantik:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,6
(10 betyg)
Sätt ditt betyg:

Pojkar vill... Killar kan! Köp filmen på Discshop
Komedi:
Drama:
Romantik:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,6
(10 betyg)

Handling: Det är snart dags för Paulie att gifta sig, hans vänner är alla där för att stötta honom men många problem dyker upp när barndomsvännerna väl träffas. Paulies bror Jimbo har betett sig konstigt den senaste tiden och verkar inte alls vara för bröllopet, T.C kommer tillbaks till stan efter 10 år och hans gamla bästis Mike är fortfarande arg på honom för att han stal ett värdefullt baseball-kort från Mike. Mike har dessutom problem med kärleken och börjar inse att det snart är för sent. Paulie blir själv orolig inför bröllopet pga av allt detta, kommer problemen att lösas i tid?

Fakta:
År: 2006
Regissör: Edward Burns
Originaltitel: The Groomsmen
Ursprungsland: USA
Längd: 01:38
Medverkande:
Edward Burns
Donal Logue
Jay Mohr
John Leguizamo
Matthew Lillard
Shari Albert
Brittany Murphy
Fler personer
Bilder:


Fler bilder

Senaste recensionerna

Savannah
gav betyget:

Hm...tjatig, men inte helt hopplös tack vare en del scener som faktiskt är bra. För mycket tjat om samma sak, dock, och det så omtalade bröllopet hinns inte med mer än i eftertexterna - not good, mr. Burns!

Shining_pearl_
gav betyget:

Denna film bjöd på mycket killsnack, nästan lite för mycket.. Fungerar att kolla på en gång, men inte mer.

Sofia92
gav betyget:

Ja det här funkar för mig, bra skådespel och en del roliga inslag och bra manus.
Själv hade jag väntat sig att få se mer av själva bröllopet efter att ha sett en en hel film med spekulationer inför ett kommande bröllop, och så får man bara se en snabbvisning av bröllopet i samband med eftertexterna?..
Ibland blir det för tjatigt i filmen, det pratas hela tiden hit och dit om Paulie är redo för allt följande ansvar med barnet som snart ska födas och bröllopet som ska äga rum inom en snar framtid. Lite uttjatat blir det, och ibland blir bråken för långa och påfrestande för intresset. Även i denna filmen hittar man scener med minst 20 svordomar i under loppet av en halvminut. Låter nästan som om de försökt få in så många svordomar som möjligt på kort tid.
En del scener är dock väldigt äkta och trovärdiga.
Edward Burns har gjort ett bra jobb som regissör, Brittany Murphy fyller sin roll fullt ut.

Lepre
gav betyget:

Sånt här tycker jag om. Edward Burns är bra på sånt här om polare, dragningarna mellan dem och hur deras privatliv färgar av sig på vänskapen. Nåja, nu handlar det om att Burns själv som spelar huvudrollen ska gifta sig och barndomsvännerna återförenas. Bland de ser vi Jay Mohr, Matthew Lillard och John Leguizamo (som är bäst i filmen) och han spelar gay, otroligt nog. Groomsmen är smårolig, men jag inriktade mig mest på Leguizamos lilla gayberättelse som faktiskt övertygar, detta är feel-good rakt igenom och mot slutet mår man riktigt bra. Men så jäkla speciell är den då inte, den skildrar vanliga människor i helt vanliga liv, så det är ingen Skilda världar det här inte.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 13525
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: