En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Hole, The

Thriller:
Rysare:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,9
(7 betyg)
Sätt ditt betyg:

Hole, The Köp filmen på Discshop
Thriller:
Rysare:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,9
(7 betyg)

Handling: Livet kunde inte bli värre, eller det var i alla fall vad den 17-årige Dane och hans tio år äldre bror Lucas trodde när deras ensamstående mor bestämmer sig för att flytta från storstaden New York till en sömnig liten stad kallad Bensonville.

Fakta:
År: 2009
Regissör: Joe Dante
Originaltitel: The Hole
Alternativ titel:The Hole in 3D (Promotion title)
Ursprungsland: USA
Längd: 01:32
Medverkande:
Chris Massoglia
Nathan Gamble
Haley Bennett
Teri Polo
Bruce Dern
Quinn Lord
John DeSantis
Chelsea Ricketts
Fler personer
Bilder:

Copyright Bold Films

Senaste recensionerna

Chriistian2
gav betyget:

Så underbart spännande rysare av skräckmästaren Joe Dante och förstår inte alls varför alla kallar denna ''Disneyfilm'' visst är den kanske lite fjantig men så dålig tyckte jag absolut inte att den var. Sen gillar jag skådisarna starkt spec.(Chris Massoglia, vill gärna se mer av honom för han är riktigt bra i denna, Haley Bennett spelar också jävligt bra men ''Nathan Gamble'' som bland annat spelar Billy Drayton i ''The mist'' gör ett fantastiskt jobb och kan bara hålla med Solidus om att clowndockan var förjävligt läskigt faktist och denna var klart sevärd även om det inte är den läskigaste filmen så är den ändå förbannat spännande och betyget lutar sig mot 4an och jag kanske måste sätta den så fort som bara möjligt och denna var absolut en av 2009's bättre skräck-filmer!

Skumbjörn
gav betyget:

orginell film verkligen det är sådana här filmer jag kollar efter! jag hoppa till några gånger men det är för jag hatar clowner haha sevärd helt klart

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 22831
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: