En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

I Could Never Be Your Woman

Drama:
Romantik:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,3
(14 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på Discshop
Drama:
Romantik:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,3
(14 betyg)

Handling: Rosie är tv-producent och ensamstående mamma till Izzie som är på väg in i tonåren. Det är inte lätt att få allt att fungera men när hon hittar det perfekta tillskottet till sin tv-serie i skådespelaren Adam ljusnar det för hennes karriär. Adam gör snabbt succé hos tv-publiken och han lyckas även snärja Rosies hjärta. Men det blir ingen enkel romans där både ålderskillnanden och Rosies assistent spelar stor roll...

Fakta:
År: 2006
Regissör: Amy Heckerling
Originaltitel: I Could Never Be Your Woman
Ursprungsland: USA
Längd: 01:37
Medverkande:
Michelle Pfeiffer
Paul Rudd
Sarah Alexander
Tracey Ullman
Victoria Chalaya
Twink Caplan
Henry Winkler
Jon Lovitz
Sally Kellerman
Stacey Dash
Fred Willard
Fler personer

Senaste recensionerna

Shining_pearl_
gav betyget:

En rätt mysig film att kolla på, visst är den förutsägbar men det kan vara trevligt ibland. Ett plus för filmmusiken. Svag trea.

Sophie
gav betyget:

Jösses - VAD är detta? Filmen är fruktansvärt krystad och hoppar regelbundet mellan två parallella handlingar. Den vill helt enkelt för mycket. Uttjatad rom-com om en kvinna som faller för en yngre man samtidigt som hon hjälper sin dotter genom tonåren. Det är inkonsekvent och korkat, och skådespelarna är usla. Michelle Pfeiffer är skrämmande blek och Paul Rudd är bara löjlig. Sarah Alexander gör en av de sämsta prestationer jag sett på länge. Om man räknar det som underhållning att tillbringa en och en halv timme framför Pfeiffers plågsamma fnitter och velande fram och tillbaka som en kåt tonåring kanske det här kan vara något, men mig faller det definitivt inte på läppen. Om Pfeiffer inte rycker upp sig snart fruktar jag att hennes stjärnglans i Hollywood snart är ett minne blott.
"When enough people are ridiculos, it starts to look normal."

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 12921
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: