En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Kackerlackorna

Rysare:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,6
(12 betyg)
Sätt ditt betyg:

Kackerlackorna Köp filmen på Discshop
Rysare:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,6
(12 betyg)

Handling: Ben Cahill är en läkare i Boston med stora alkoholproblem. Hans äktenskap har kraschat och hans missbruk blir allt gravare. Sjukhusledningen tvingar honom till slut att göra något åt sin situation. Han beger sig därför till den stillsamma, avskilda Orrs Island utanför Maines kust för att vila upp sig.

Men hans nya grannar tar inte direkt emot honom med öppna armar. De är inte förtjusta i främlingar, och speciellt inte i storstadsläkare. I synnerhet öns elektriker, Jack Wald som är mycket fientligt inställd till den nye besökaren.

Strax efter Bens ankomst börjar bisarra och märkliga dödsfall att inträffa på ön. Varje offer ser ut att ha dött en naturlig död, men de har samtliga märken efter insektsbett på sina kroppar. När även Jack hittas död riktas misstankarna mot Ben. Han genomför därför en obduktion av Jacks kropp för att ta reda på den verkliga dödsorsaken. Vad han hittar hade han inte ens kunnat föreställa sig i sin värsta mardröm...

Fakta:
År: 2000
Regissör: Ellory Elkayem
Originaltitel: They Nest
Alternativ titel:Creepy Crawlers
Ursprungsland: USA
Längd: 01:32
Ingår i tema: Insekter

Medverkande:
Thomas Calabro
Dean Stockwell
John Savage
Kristen Dalton

Senaste recensionerna

dawe100
gav betyget:

Klar tvåa,bra skådespel,bra foto,okej handling och en hel del scener som får en att tappa aptiten.Men annars okej.Ett minus är då slutet,då blir det lite väl mycket.Men underhållande och okej för en kväll.

Dan banan
gav betyget:

Bra rulle,som delvis innehåller mycket äckliga scener.Filmen hade bra skådespeleri.Fotot var sådär och effekterna varierade det emellan dåligt och bra.Okej för en kväll.Det får bli en trea.

mysgrabben
gav betyget:

En helt oki rysare. Hatar insekter.

crazybaby
gav betyget:

Det här var obehagligt och en smula äckligt. Inget för mig, men trots det tycker jag att man har gjort ett bra jobb med manuset och filmen på det hela taget.

die_hard
gav betyget:

den är knepig men ändå bra tycker jag

Rune
gav betyget:

En ganska okej djur skräckis men den fruktansvärt fula dator gjorda kackelakan förstör ganska mycket. Et ganska okej slut.

Indy_92
gav betyget:

Ryser i tanken på kackerlackor. Gansga kul ide´ egentligen.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 7301
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: