En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Lyckan, kärleken och meningen med livet

Drama:
Medlemmarnas medelbetyg: 3,0
(19 betyg)
Sätt ditt betyg:

Lyckan, kärleken och meningen med livet Köp filmen på Discshop
Drama:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
3,0
(19 betyg)

Handling: Baserad på Elizabeth Gilberts storsäljande bok ”Kärleken, lyckan och meningen med livet”. En kvinna som är lyckligt gift kämpar tillsammans med sin man för att bli gravid men hon kommer fram till att hon måste gå en annan väg. Efter en smärtsam skilsmässa reser hon iväg på en ”jorden-runt-resa” för att upptäcka sig själv.

Fakta:
År: 2010
Regissör: Ryan Murphy
Originaltitel: Eat Pray Love
Alternativ titel:Eat, Pray, Love
Ursprungsland: USA
Medverkande:
Julia Roberts
Javier Bardem
James Franco
Billy Crudup
Richard Jenkins
Viola Davis
Tuva Novotny
David Lyons
Fler personer
Bilder:

Copyright Columbia Pictures
Fler bilder

Senaste recensionerna

Pesole
gav betyget:

Jag har boken, men har inte hunnit att läst den men såg ändå filmen. Den var bra, gillade den och gillade denna otroligt mycket. Gillar att hon fann kärleken tillslut.

Shining_pearl_
gav betyget:

En intressant och mysig film med ett bra budskap. Dock rätt seg emellanåt.

fantaisha
gav betyget:

Håller med tidigare kommentarer, en mysig film som tyvärr saknar något. Det är en bra handlig, man har sympati med Roberts roll, miljön är underbar men tyvärr så känns filmen alldeles för utdragen. Men skådespelarna gör i alla fall bra ifrån sig och speciellt en tumme upp för svenska Tuva Novotny! :)

crack_of_dawn
gav betyget:

Mysig. Riktigt mysig. ...men det saknades något...vad har jag fortfarande, såhär dagar efter biobesöket, svårt att sätta fingret på. Bra skådespel, vackra miljöer och flera tillfällen där salongen kollektivt brast ut i skratt. Trots detta var det många repliker som borde lett till detta, men som endast genererade ett litet "dra-på-munnen" då de inte nådde upp till den där skarpa nivån. En känsla av ett manus som ligger precis under vattenytan men sällan lyckas bryta igenom är vad som slår mig.

Trots detta är det som sagt en mysig film; lite åt "stillsam lycka"-hållet, som kan vara nog så mysig att gosa ner sig i soffan med en söndagmorgon.

Milla86
gav betyget:

Jag har lite svårt för människor som strävar efter meningen med livet, då jag inte själv har haft det problemet. Däremot kan jag förstå Liz ledsamhet efter sina olyckliga parförhållanden.

Kul att se Julia Roberts tillbaka på vita duken! Hon agerar emellanåt som hon brukar göra när hon spelar, men för det mesta lyckas hon ganska bra att få tittaren att känna empati.

Självklart är det extra roligt att Tuva Novotny får vara med på ett hörn. Hon såg förresten helt fantastisk ut i sin nya frisyr!

Mer fakta:
Biopremiär: 2010-10-01
Filmpunkten-id: 22843
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: