En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Komodo

Rysare:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,5
(11 betyg)
Sätt ditt betyg:

Komodo Köp filmen på Discshop
Rysare:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,5
(11 betyg)

Handling: Den tidigare så livlige Patrick Connally är fortfarande djupt innesluten i sig själv sedan den fruktansvärda upplevelsen när han förlorade båda sina föräldrar. Som alltid under sommarlovet reste familjen till deras eget paradis i semesterhuset på den stillsamma Smaragdön. Men när de anlände till ön det här året hade sommarhusen ersatts av industri-anläggningar, och i mörkret lurade en obeskrivlig fasa i form av muterade jätteödlor som dödade Patricks föräldrar. Flera läkare ger upp hoppet om att få honom frisk igen och förklara vad som egentligen hände, när en ung kvinnlig läkare kommer på lösningen. Som ett slags psykologiskt experiment beslutar hon sig för att resa tillbaka med Patrick till Smaragdön för att finna svaret på gåtan. Hon kunde inte ens i sin värsta mardröm föreställt sig vad som väntade på dem…

Fakta:
År: 1999
Regissör: Michael Lantieri
Originaltitel: Komodo
Ursprungsland: Australien, USA
Längd: 01:30
Ingår i tema: Reptiler

Medverkande:
Jill Hennessy
Billy Burke
Kevin Zegers
Paul Gleeson

Senaste recensionerna

madeleine_g
gav betyget:

Jag tyckte inte alls om den här filmen. Förstår mig inte riktigt på er som säger att effekterna här är riktigt bra. Det är dem inte. Ingenting i den här filmen fick mig att rysa, som jag trodde den skulle göra, och det gör mig dessvärre djupt besviken eftersom jag hade väntat mig att den skulle vara riktigt bra. Men icke sa nicke. Filmen var enligt mig nästan i samma klass som a sound of thunder. Ödlorna var fult gjorda, storyn tunn och dåliga skådespelare. Med andra ord upplagt för en riktigt dålig B-film som man tappar intresset för efter den första attacken.

die_hard
gav betyget:

den är bra äcklig ödla iaf

Crocodile
gav betyget:

Komodo har bra handling bra skådespelare och skit bra effekter .
Komodo fick 4/5 i betyg.

carlstrom
gav betyget:

Komiskt exemplar på att bygga upp just skräck, dock med mycket fina effekter. Tar kanske sig själv på för mycket allvar vilket resulterar i en svagare tvåa.

wildpalm
gav betyget:

Verkligen över förväntan. Sånt här gillar jag. Stark trea!

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 10271
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: