En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Mama's Boy

Komedi:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,7
(17 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på Discshop
Komedi:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,7
(17 betyg)

Handling: Jeffrey Mannus är 29 och bor fortfarande hemma hos sin mor Jan. Han ser ingen anledning att ändra på detta, då hans perfekta värld vänds upp och ner när Jan träffar Mert. Mert lyckas sakta men säkert hota Jeffreys revir. I desperation tar Jeffrey hjälp av den blivande sångerskan Nora, som råkar vara förälskad i honom. Samtidigt som kriget mellan Mert och Jeffrey fortlöper händer något mycket oväntat då Jeffrey upptäcker att han börjar bli vuxen.

Fakta:
År: 2008
Regissör: Tim Hamilton
Originaltitel: Mama's Boy
Ursprungsland: USA
Medverkande:
Jon Heder
Diane Keaton
Jeff Daniels
Anna Faris
Dorian Missick
Sarah Chalke
Eli Wallach
Mary Kay Place
Laura Kightlinger
Evan Peters
Fler personer
Bilder:

Senaste recensionerna

a_queer_star
gav betyget:

Bra, rolig, underhållande och absolut värld att se tycker jag... får en stark 3:a

Shining_pearl_
gav betyget:

En rolig och underhållande film. Sevärd.

Audrey T
gav betyget:

Den 29-årige Jeffrey (Jon Heder) bor fortfarande hemma hos sin mamma (Diane Keaton) och har inga planer på att flytta därifrån. En dag träffar mamman den otroligt positive Mert (Jeff Daniels) som är en motivationscoach inte ens har "can't" i sitt ordförråd! Jeffrey börjar utarbeta en plan för att få bort Mert från sin mammas liv och tar sin nya vän Nora (Anna Faris) till hjälp.

Jon Heders rollfigur Jeffrey är mycket lik den han gjorde i Napoleon Dynamite, världsfrånvänd och egen. Jeffrey visar dock mer känslor än vad Napoleon gjorde. Anna Faris är inte lika galen som vanligt utan spelar en hyfsat normal tjej. Filmen har roliga inslag som när Jeffrey avbryter ett styrelsemöte för att tala om att en av deltagarna är otrogen. Han bryr sig inte om vad andra tycker, vilket är roligt. Filmen blir tyvärr väldigt förutsägbar och följer en väg som man sett många gånger förut.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 16932
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: