En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Offside

Komedi:
Sport:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,8
(136 betyg)
Sätt ditt betyg:

Offside Köp filmen på Discshop
Komedi:
Sport:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,8
(136 betyg)

Handling: Välkommen till Stenfors, en gång Sveriges största papperstillverkare! Den senaste tiden har det mesta gått utför för den lilla bruksorten; jobben försvinner och människorna med dem - det enda som växer är kyrkogården. För arbetslöse Anders är det extra bekymmersamt med ett äktenskap som knakar i fogarna.

Ortens anrika fotbollslag harvar runt i de lägre divisionerna och man överväger att lägga ner verksamheten. Hoppet tänds, inte bara för klubben utan hela samhället, när den engelske före detta fotbollsstjärnan Duncan Miller anländer. Kanske kan de hårt ansatta Stenforsborna återigen få något att känna sig stolta över. Anders fru vill dock fl ytta till storstan och Duncan Miller visar sig snabbt vara mer "före detta" än man räknat med...

Fakta:
År: 2006
Regissör: Mårten Klingberg
Originaltitel: Offside
Ursprungsland: Sverige
Längd: 01:43
Ingår i tema: Fotboll

Medverkande:
Jonas Karlsson
Anja Lundqvist
Ingvar Hirdwall
Göran Ragnerstam
Torkel Petersson
Tina Nordlund
Brendan Coyle
Björn Bengtsson
Georgi Staykov
Fler personer
Bilder:

Copyright Sandrew Metronome
Fler bilder


Mest populära recensionerna

Savannah
gav betyget:

Okej, jag erkänner - det är är faktiskt en ganska mysig, smårolig svensk film. Visst, det är ett väldigt tacksamt ämne, och klasiska Degerfors IF har nog inspirerat regissören och manusförfattaren lite väl mycket, men jag köper det. Som vanligt kunde den ha blivit SÅ mycket roligare, men för att vara en svensk debutfilm är den faktiskt riktigt bra.

Dan banan
gav betyget:

Offside hade jag höga förväntnigar på. Jag hade trott att humorn skulle haft en större roll i filmen och att skratten skulle komma oftare,det visade sig att jag hade fel,men jag blev ändå väldigt nöjd. Torkel Person med flera gör en fin,fin innsats och man blir faktiskt ganska glad av att se offside.Jag brakar i med en fyra,för de är den värd.

Senaste recensionerna

Bilbo_one
gav betyget:

Nej, det här var inte kul alls. Visst var filmen rolig, men det tog så jäkla lång tid mellan skämten. En stel och tråkig komedi som jag inte tycker man ska se. Absolut inte sevärd, svag 2:a

Hilts
gav betyget:

Helt ok komedi. Skönt skådespeleri av Karlsson, Coyle ect.

Maria007
gav betyget:

Det var ett tag man såg denna men jag har för mig att jag fick några skratt!

adarkblue
gav betyget:

En småmysig film som är lite smårolig. Ingen höjdare men jag föll för Karlsson-fixar karaktär och Pettersson pröjsare! Hirdwall är alltid säker hur lite han än syns i en film!

Evenstar_92
gav betyget:

Njä kan inte bestämma mig.
En trea får den

martin88
gav betyget:

Klarar sig undan med en godkänt betyg tack vare några väldigt roliga scener. I övrigt är det en ganska tam film där dock Jonas Karlsson är bra i huvudrollen!

fille81
gav betyget:

Em riktig klassiker av svesnk film,mycket rolig

Mer fakta:
Biopremiär: 2006-08-18
Filmpunkten-id: 11989
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: