En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Perfect

Romantik:
Drama:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,5
(10 betyg)
Sätt ditt betyg:

Perfect Köp filmen på Discshop
Romantik:
Drama:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,5
(10 betyg)

Handling: Travolta har huvudrollen som Rolling Stone-reportern som reser till Los Angeles för att utreda en knarkaffär och beslutar sig för att skriva en redogörelse om 80-talets fitnessfluga. Reportern Adam Lawrence tänker framställa gymen som en ersättning för 70-talets ytliga singelbarer. Han har till och med tänkt ut en rubrik: ”Looking for Mr. Goodbody”. När Adam gör research för sin artikel träffar han Jessie, en sexig aerobicsinstruktör som inte har mycket till övers för en skribent som honom. Men Adam charmar den motsträviga Jessie och snart slår det gnistor mellan dem. Plötsligt ställs Adam inför ett avgörande dilemma: Kan han vara tillsammans med Jessie och ändå förlöjliga hennes vänner och hennes arbetsplats?

Fakta:
År: 1985
Regissör: James Bridges
Originaltitel: Perfect
Ursprungsland: USA
Längd: 01:55
Medverkande:
John Travolta
Jamie Lee Curtis
Marilu Henner
Stefan Gierasch
Jann Wenner
Anne De Salvo
Kenneth Welsh
Rosalind Allen
Chelsea Field
Laraine Newman
David Paymer
Fler personer
Bilder:

Senaste recensionerna

Hilts
gav betyget:

80 - talare som duger att se på i brist på annat. En tränings-frek, som jag hade väl lite behållning av den. Curtis tappade 10 kilo under inspelningen.

mysgrabben
gav betyget:

En sexig skön 80-tals film. John Travolta är bra i sin roll men Jamie Lee Curtis är perfekt och dessutom skit snygg juhh en favvo skådis för mig.

wildpalm
gav betyget:

Ingen superfilm men ändå lite av en doldis i mina ögon. Jamie Lee Curtis är ju dessutom skitsnygg. Småskön 80-talsrulle!

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 5112
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: