En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Rika vänner

Romantik:
Komedi:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,2
(28 betyg)
Sätt ditt betyg:

Rika vänner Köp filmen på Discshop
Romantik:
Komedi:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,2
(28 betyg)

Handling: Handlar om fyra kvinnor som varit väninnor länge, länge. Tre av dem tycker sig ha hittat rätt i livet bland designerkläder och välgörenhetstillställningar. Dessutom ägnar de en hel del tid åt sina äkta män och sina barn. Men när de börjar närma sig en särskild ålder inträffar obehagliga ting som gör att de kanske måste ifrågasätta den bekväma livsstil de valt. Den fjärde lever ett helt annat liv. Friends with Money är en modern dramakomedi om vuxna människor som söker efter kärlek och vänskap och som upptäcker att allt befinner sig i ett stadium av ständig förändring.

Fakta:
År: 2006
Regissör: Nicole Holofcener
Originaltitel: Friends with Money
Ursprungsland: USA
Längd: 01:28
Medverkande:
Jennifer Aniston
Frances McDormand
Catherine Keener
Joan Cusack
Greg Germann
Simon McBurney
Jason Isaacs
Scott Caan
Ty Burrell
Fler personer
Bilder:

Copyright AB Svensk Filmindustri
Fler bilder

Senaste recensionerna

Lingon88
gav betyget:

Filmen går på i ett segt tempo och kommer aldrig igång. Man väntar och väntar på att det faktiskt ska komma en ny nivå eller att allt man tidigare sett faktiskt leder till något. Filmen rinner istället ut i... ingenting... Hade de fått till ett bra slut så hade de faktiskt kunna sy ihop den här filmen till något men istället får jag faktiskt lov att ge den underkänt

Sweet_Jenny
gav betyget:

Tyckte filmen skulle vara bättre, men jag skulle vilja mer känsla åt den som var fattigast, städerskan... hon kunde ha varit mer känslosam... tycker jag. Jennifer Aniston var den. Såg denna med en kompis i början av Mars, 2008. Tyckte den var lite "lös" i början - dålig handling egentligen. Slutet var dåligt! Men den där kvinnan som fällde kommentarer hela tiden (var den bästa skådespel. i denna film) Var en rolig kvinna det... De var det ändå som var roligt med den! (ingen riktig komedi egentligen, mkt mer drama) Kanske just det att filmen var lite deprimerande efter ett tag! Ser nog hellre en komedi än att se den här igen. Men nå gick den att se... Lite mysko var den i alla fall... men lite sevärd. Den får en medel trea.

Sammanfattning:
- Intrigerna + lite av handlingen
- mkt seg "start"
+ en del roliga kommentarer

Shining_pearl_
gav betyget:

Ingen vidare bra film, fungerar mest att kolla på om man inte har något bättre för sig. Slutet var skumt, då kändes plötsligt allt... meningslöst.

AniloraK
gav betyget:

totalt meningslös film!

jag_123
gav betyget:

En av de tråkigaste filmerna jag sett. Inget händer i hela filmen.Man får bara se hur rika och fattiga har för skilnader.Tråkig film.Det var helt borttappad tid(tycker jag).

Hilts
gav betyget:

Onekligen en välspelad film. Skådespeleriet vägde upp filmen, när intrigen inte var särskilt intressant.
Manuset var ganska hyfsat, en hel del repliker var ganska underhållande. Fast något speciellt hade filmen inte alls. Betyget blir en stark tvåa.

Pesole
gav betyget:

En helt okey film, det är bara för Jennifer Aniston är med i filmen. Men annars så händer det inget i filmen, den är väldigt dålig. Jag verkligen hatar den här filmen hur mycket som helst. Det händer ju inget, de är likadant under hela filmen. Jag pinade verkligen igenom hela filmen, de var verkligen en mardröm.

Mer fakta:
Biopremiär: 2006-06-02
Filmpunkten-id: 12348
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: