En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Shooter

Thriller:
Action:
Drama:
Medlemmarnas medelbetyg: 3,3
(135 betyg)
Sätt ditt betyg:

Shooter Köp filmen på Discshop
Thriller:
Action:
Drama:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
3,3
(135 betyg)

Handling: Bob Lee Swagger ansågs vara en av de bästa krypskyttarna i världen. Hans karriär fick dock ett abrubt slut när under ett uppdrag han orsakat en oskyldig persons död. Han har nu dragit sig tillbaka från civilisationen och lever ensam i en stuga ute i skogen. En dag dyker hans gamla uppdragsgivare upp och ger honom ett uppdrag han inte kan tacka nej till - den före detta yrkesmilitären ska nu förhindra ett mordförsök på USAs president. Genom hans unika erfarenhet och kunskap ska han kartlägga mördarens plan och förhindra den. Men något går fruktansvärt snett och nu är det istället han som är den jagade.

Fakta:
År: 2007
Regissör: Antoine Fuqua
Originaltitel: Shooter
Ursprungsland: USA
Längd: 02:04
Medverkande:
Mark Wahlberg
Michael Pena
Danny Glover
Dean McKenzie
Jonathan Walker
Rhona Mitra
Ned Beatty
Kate Mara
Elias Koteas
Fler personer
Bilder:

Copyright United International Pictures AB (UIP)
Fler bilder


Mest populära recensionerna

Lepre
gav betyget:

En helt okej och fräck film med en sådär lagom överdrivet stel Mark Wahlberg i huvudrollen, men trots det så älskar jag killen, för efter hans insats i The Departed kommer jag blunda för ena ögat ett tag. The Shooter liknar faktiskt många andra actionrullar som produceras från allsmäktige Hollywood. Men denna är ändå bra för det. Den är snygg, sådär lagom trovärdig och den är ruggigt jäkla spännande hela filmen igenom. Den håller på i två timmar och det händer något hela tiden. Dessutom förgyller Kate Mara filmen ytterligare med sitt skådespeleri och vackra utseende.

kaj08
gav betyget:

Bra action och en intressant konspirationsidé. Tyvärr håller inte intrigen och manuset är allt för hög klass. Det är alldeles för tillrättalagt och för löjligt för en större filmupplevelse. Det är även tråkigt att de onda typerna ska vara så genomonda och de goda så himla "goda". Precis som man inte skulle kunna lista ut det själv. Känns lite onödigt med att det ska göras så övertydligt.

Ändå bra action, och småspännande i Marks jakt på upprättelse. Det gör att betyget ändå landar på en 3-a.

fantaisha
gav betyget:

Jag gillade verkligen den här filmen trots alla de typiska "macho-scenerna" där wahlberg går i slowmotion med explosion i bakgrunden.. Den var faktiskt riktigt underhållande!

Senaste recensionerna

iwork4ebay
gav betyget:

Älskar alla beck filmer ryggigt bra!!

Dront25
gav betyget:

Helt okej actionrullle men intrigerna kändes krystade och lite väl lägliga och enkla lösningar användes. Inte världens mest genomtänkta manus kanske.

dawe100
gav betyget:

Spännande film värd att lägga ett extra öga på.

mysgrabben
gav betyget:

Bra och väldigt underhållande action film.

guldis25
gav betyget:

haha som vanligt hyr jag film på söndagar från och med en vecka tillbaka och den här veckan blev det shooter en riktigt bra action film känsliga tittare bör varnas vid några tillfällen. =)

Sid
gav betyget:

Mycket bra film! Den får en klar fyra.

Goliatbagge
gav betyget:

Det här är en ganska spännande thriller med Mark Wahlberg, även om regissören Antoine Fuqua inte är i närheten av att skapa den nerv som han gjorde i Training Day. Här blir det för överdrivet och på sina ställen rentav Bond-klyschigt. I övrigt en tämligen snygg film, men skiljer sig inte tillräckligt från mängden för att få mer än godkänt.

Mer fakta:
Biopremiär: 2007-04-20
Filmpunkten-id: 14270
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: