En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Smother

Komedi:
Drama:
Medlemmarnas medelbetyg: 3,0
(4 betyg)
Sätt ditt betyg:

Smother Köp filmen på Discshop
Komedi:
Drama:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
3,0
(4 betyg)

Handling: Vad skulle du göra om din mor flyttade in hos dig och vägrade ge sig av? Då Noah Cooper avskedas från sitt jobb som terapeut tror han att det inte kan bli värre. Då han kommer hem urartar situationen ytterligare när hans översvallande mor anländer med sina fem hundar i släptåg och behöver någonstans att bo. Noah tvingas hantera press från tre håll - han måste hitta ett jobb, hans fru vill desperat ha barn och hans mor vägrar flytta.

Fakta:
År: 2008
Regissör: Vince Di Meglio
Originaltitel: Smother
Ursprungsland: USA
Längd: 01:32
Medverkande:
Dax Shepard
Mike White
Ken Howard
Don Lake
Sarah Lancaster
Liv Tyler
Diane Keaton
Fler personer

Senaste recensionerna

Shining_pearl_
gav betyget:

En underhållande och ganska smårolig film. Tyckte dock det blev lite för mycket här och där.. Diane Keaton är som klippt och skuren för rollen som den tokiga mamman, och detta är just den roll hon alltid konstigt nog föreställer, ialla filmer hon medverkar i nuförtiden.. Kort och gott: är hon med vet man ungefär vad filmen handlar om. Fungerar att kolla på om man inte har något bättre för sig. Svag trea.

a_queer_star
gav betyget:

Jösses va va det här för film?
Hans mamma som flyttar in hon är inte bara lite kontig, utan riktigt KNÄPP...haha skulle jag haft en sådan mamma skulle jag vilja ha in henne på dårhus. Fy nä filmen va bara jobbig och inte specielt rolig...KOMEDI??? var va det roliga i såfall??? Får en svag 2:a

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 16933
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: