Forum » » Diskutera Filmpunkten » stossan- filmpunkten   Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.        stossan- filmpunkten 2004-07-08 15:43:46
pillan
Registrerad: 2003-11-24
Hur kom det sig att du ville ha en sajt om filmer, vad det du Kristoffer som ville ha en .?
Vilka var med ifrån början , hur många medlemmar fanns det då?
Tycker du att det har blivit bättre här än det va från början?

Är bara nyfiken.
Många frågor på samma gång

2004-07-08 17:23:55
Kristoffer
Redaktör
Registrerad: 2002-10-13
Hejsan Pillan,

Självklart får man vara nyfiken. Jag ska försöka svara på dina frågor.

Den 7 september 2002 dök idén med betygsättning av böcker och filmer upp och jag började genast bygga stossan.com. Den 13 oktober var hela sidan färdigbyggd. Böcker och filmer lades in och ett tjugotal testmedlemmar fick speciallösenord och kunde betygsätta och lägga in titlar. Men redan efter ett par veckor märkte jag att bokdelen gick dåligt och slopade därför den delen ganska snabbt. Satsade istället på att endast ha en sida med filminriktning.

Den 20 december 2002 startades sidan för allmänheten. Jag tänkte prova på att driva sidan i ett halvår och se om det blev populärt. Och det blev populärare än vad jag trodde det skulle bli. I juli 2003 valde jag att byta namn till Filmpunkten.se för att fler skulle komma ihåg namnet.

31/12 02: 42 medlemmar
31/12 03: 959 medlemmar
08/07 04: 1951 medlemmar

> Tycker du att det har blivit bättre här än det va från början?
Jag tycker sidan bara blir bättre och bättre. Det har blivit bättre gemenskap!

Vänliga Hälsningar,
Kristoffer Örstadius, chefsredaktör Filmpunkten
  2004-07-08 17:28:43
Oskar_90
Registrerad: 2004-07-03
kul att du nämnde det där med att folk skulle komma ihåg filmpunkten bättre.. jag registrerade mej när det fortfarande hette stossan.. loggade nog inte in mer än en gång för jag kom inte ihåg namnet...   men nu har jag hittat sidan igen och loggat in iaf mer än 1 gång..

2004-07-08 17:30:20
pillan
Registrerad: 2003-11-24
Ok , wow vilken historia.
Kul att veta , men var du ensam om det?

Är intresserad själv att ha en hemsida , men vet inte hur man gör!!
[Inlägget ändrat av pillan 2004-07-08 17:31:44]
  2004-07-08 18:10:34
Oskar_90
Registrerad: 2004-07-03
Det är rätt lätt att göra en hemsida med endast html... skaffa Dreamweaver 4.0 eller MX v.6.0 ... då är det rätt lätt...

2004-07-08 18:19:23
Kristoffer
Redaktör
Registrerad: 2002-10-13
>Kul att veta , men var du ensam om det?
Ja, det var jag. Men jag har haft mycket hjälp av er medlemmar under åren, t.ex. min gode vän Claes Olofsson.

Vänliga Hälsningar,
Kristoffer Örstadius, chefsredaktör Filmpunkten
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.