Forum » » Filmdiskussion » 6 Points   Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.        6 Points 2004-07-24 17:23:45
flow
Registrerad: 2004-07-24
Hej alla, tänkte tipsa om en ny svensk film som jag var och såg, 6 Points heter den och hadde premiär i går. Väldigt bra manus och mycket underhållande
Mer information och en schysst tävling med fina priser hittar ni här, www.musicbay.se/qmail/sonet/6points_t/popup.html
Någon annan som sett den, skulle vara kul att veta vad ni tyckte?
Ha det bra!

2004-08-14 23:07:30
pillan
Registrerad: 2003-11-24
Jag tycker att filmen är en typisk tjejfilm.
Helt okända skådisar som gör det väldigt bra.
Jag gillar 6 points.

ta vara på livet , den går inte i repris
  2004-08-15 12:35:27
Savannah
Registrerad: 2003-10-01
"6 points" är jättebra för att vara en svensk film, faktiskt. De manliga recensenterna har inte varit nådiga mot den, vilket givetvis också bekräftar det faktum att det definitivt är en tjejfilm. Såg den med min mamma (65 år), som också tyckte att den var mycket bra, med sin naturliga dialog (!), många bra skådisar (som säkert kommer att gå långt), en trovärdig handling och befriande klichéfritt manus. Jubel i busken, helt enkelt!

Savannah
[Inlägget ändrat av Savannah 2004-08-15 12:35:39]
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.