Okej, så här är det. The_Dude ska på bio på lördag men han har lite svårt att välja film! Han har funderat på några alternativ och det lutar lite år I, Robot. Men är det rätt val?
Så vad tycker du The_Dude ska se för film? Följande alternativ är valbara:
I ,Robot har min syster sett, hon tyckte att den var sådär. Om du vill se Kerira Knightley i läderbikini , gå och se den.(har hört det att hon har sådasn i filmen) Day after tomorrow är bra , effekterna är häftiga.
ta vara på livet , den går inte i repris [Inlägget ändrat av pillan 2004-08-25 22:17:30] [Inlägget ändrat av pillan 2004-08-25 22:22:09] [Inlägget ändrat av pillan 2004-08-25 22:23:25]
Har sett samtliga. Personligen tycker jag att du ska se Day After Tomorrow. En mäktig film med helt okej manus. King Arthur blir du troligen endast besviken på och I, Robot hade jag hoppats mer på.
Tjae, har bara sett Day After Tomorrow, och den är ju klart värd att se på bio, så att säga... I, Robot verkar lite sådär...Will Smith i huvudrollen också...mjae... King Arthur, tjae...vet ej...
Äh, välj själv det blir bäst så...vi lurar bara på dej en massa skit...
Det är svårt att ge några konkreta tips eftersom att vi inte riktigt har samma filmsmak. Men av de filmer du hade som alternativ tycker jag absolut att du ska se I, Robot. Den är coolast och Will Smith är helskön. Men om det är läderbikinis eller drastiska klimatförändringar du är ute efter bör du nog se någon av de andra filmerna.
Nej, jag gjorde inte fel i att se I, Robot. Det var helt okej, precis som jag förväntade mig! King Arthur lär få vänta men Day after tomorrw lär bli inom en snar fram tid.
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.
Sätt ditt betyg på :Tack, du har nu betygsatt filmen!