Köpte lågpris-DVD:n "Marionett i kedjor" där Sven-Bertil gjorde en hyfsad roll som polis. Han hade lätt kunnat vara den som tog över James Bond-rollen i stället för Roger Moore!
Hur som helst, på 60-talet gjordes en massa svenska polisserier, där bl a Sven-Bertil var polis i en av dom. Jag håller på att grubbla mig tokig på vad den hette! Jag tror att Börje Ahlstedt var med. Man fick hela tiden se scener av en tjej som simmade i en sjö, och ju längre serien gick desto mer fick man se av den scenen. Det visade sig vara någon som körde en motorbåt runt henne och skapade vågor tills hon drunknade. Är det någon som vet vad jag svamlar om???
Ja visste hette den så!!! Gulle dig, tack så mycket.
Jag blev lite fascinerad över att Sven-Bertil var så cool som polis i "Marionett i kedjor" då jag sett hans rollprestation i "Örnen har landat". Där säger han inte så mycket och känns väldigt överflödig.
Men jag tycker att S-B T är riktigt bra i somliga filmer, däribland den där av Rickard Hobert ... "Födelsedagsfesten" eller nåt sånt, där var han i mina ögon rent suverän. Sen har han så där lite glimten i ögat som Roger Moore hade också .., så nja, det är nog inte så tokigt, Ted.
Ja, ärligt talat, Rickard Hobert har aldrig någonsin gjort en bra film, bara så att ni vet det. Men om ni nu vill se Taube göra en bra prestation i en för övrigt väldigt bra film, så ska ni se Jerusalem. Har också hört att han är fantastisk i Swedenhielms
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.
Sätt ditt betyg på :Tack, du har nu betygsatt filmen!