Så du tycker om en film bara för att en av skådespelarna i filmen är snygg? Visst han kanske är snygg, men samtidigt så är han en medioker skådespelare.
1. Min farfar är mer modell än tanige Bloom. 2. Håller med Xenomorph och Pedda att själva inledningsinlägget i denna tråd är helt onödigt, men samtidigt, fina flickor på duken tackar man inte nej till - men det gör ju inte en hel film.
Herregud alltså Troja e den bästa filmen jag har sett. bättre än sagan om ringen. Och orlando Bloom är skit snygg. Jahg ska kolla på den flera gånger. Ialla fall när han e med där så ska jag kolla hla tiden.
Xenmorp han e snygg och det är han som gör hela filmen bra tycker jag. Om man bara kunde få träffa honom det skulle vara en dröm för mig som skulle bli sann för mig. Ja Troja slog igenom hårt och den är bättre än sagan om ringen.
Håller med om att filmer kan bli bättre om de har snygga skådespelare med. Men filmen ska ju även ha bra handling.. Vad är det annars för mening? Att sitta o titta på "världens snygging" på en helt trög film är ungefär lika tråkigt som att se en porrfilm...
Julia_Love, det är ju bara att fixa fram hans adress (som säkert inte är så jättesvårt) och sticka dit.. eller gå på en premiär eller nåt..
Hej shadowfax har du hittat nån adress än som du lovade. Jag vill ha en adress till honom. Jag vill ha orlando med i filmer som görs annars är det inget roligt. Punkt slut. snälla fixa adresser. Please.
Rättelse: Jag sa att jag skulle försöka, jag lovade ingenting.. Men det var lite svårare än vad jag tänkte mig. Fortfarande tror jag inte att det är omöjligt att hitta hans adress, på internet eller nån annanstans, men det är nog inte det lättaste..
Rick eftersom du har hittat adresser till orli så tackar jag för det men kan inte du leta efter adressen hemadressen till Darin Zanyar please. Det skulle vara jättebra om jag fick den.Kan du det?
Visst kan jag hålla med om att man i och för sig kan stoppa in båda två under "pretty boy"-kategorin men min personliga åsikt är nog att de prestationer jag har sett av Ledger har varit bättre än det jag har sett av Bloom. Men smaken är ju som baken... Rollen som Paris i Troja är ju till sin natur på något sätt vigd till en Bloom/Ledger typ av skådis.
konstigt att bara Orlandos namn tas upp trodde det skulle stå Brad Pitt överallt,tycker själv att Eric Bana är snyggast och mest personlighetsdrag i ansiktet. Dessutom,hur många av er skulle igentligen,igentligen tyckt om den om de tre snygga grabbarna skulle spelats av 3 medelålders,flinttiga fetton, nå tjejer skulle den vaa lika bra då
Nej filmen skulle inte ha varit lika bra då men vem har sagt nått om det. Det måste vara snygga med. Orlando Bloom är snygg............................ mkay marre
Hej Rick missförstå mig inte,jag tycker absolut inte det är något fel på medelålders flintiga fetton,skulle gärna se mer av dom på film.Det jag menar är motsatsen,de snygga killarna tar upp 99 % av filmens popularitet och skulle det gjort det med gubbarna....njä tror inte det,,,förstår du mig
Föresten Julia varför MÅSTE dom vara snygga..tror du dom hade såna sexiga svettiga muskler och snyggt slingat hår i verkligeten.....tro inte att jag är imot dom för dom va snygga i filmen,men det tål att diskuteras......mkay
Nu lägger jag mig i! För nu har jag nämligen sett filmen och nu kan jag säga nåt om det..
Jag får säga att Julia_Love har lite rätt. Filmen hade absolut inte varit så bra om det varit medelålders män (inget ont om dem). I varje fall tycker jag det är bra att man har något ögongodis Däremot så tycker jag inte om att man bara är snygg, man får liksom vara en bra skådis med.
Om jag får säga vad jag tyckte om filmen, så var den rätt hyffsad, inte för bra och inte så jätte dålig. Jag tyckte den började bli någorlunda bra när Orlando hade en liten svärduppvisning, mot han..... (vad han nu heter). Och sen kröp iväg som en loser
mkay marre jag tycker dem e snygga i filmen och låt mig tycka det och orlando e lika snygg i verkligheten också. Men om dem e snygga i filmen så låt dem vara det för jag tycker om dem. Ja visst måste dem ha talang men det har orlando bloom. Ja visst var orlando bloom mesig i filmen då men jag tycker det var gulligt. Sen sa hans bror gör mig stolt innan han gick ut och slogs med Akilles. Och det gjorde orlando bloom. Han dödade Akilles och gjorde sin bror stolt. jag tycker orlando e en hjälte.....
ok,först och främs har jag aldrig sagt någonting om Orlandos karaktär i filmen,så vad snackar du om.Och sen tro inte att jag inte tycker dom va snygga men filmen var inte så gätte gätte bra i sig,det var ju dom som gjorde filmen,det måste du ju hålla med mig om...
Och det var den bästa kommentaren i det här forumet
nej men det låter så..... Den var jätte bra ¨å det så nej din kommentar var inte den bästa..... Troja var bra men det är ju klart att alla måste ha sina åsikter......