Vet någon var varuhusscenerna i "Mannekäng i rött" i regi av Arne Mattsson spelades in? Det vore kul att veta, för det verkar vara/ha varit ett läckert ställe! Savannah |
Kom igen då, någon måste veta något... Varuhusscenerna kicks ass! "A man's best friend is his mother." Norman Bates i "Psycho" |
Jag antar att du inte vill ha Uppsala som svar utan mer preciserat. Ska försöka ta reda på det. |
Älskar dig för det! "A man's best friend is his mother." Norman Bates, "Psycho" |
Hej Savannah! Efter lite efterforskning och med hjälp av min Uppsala-födda mor så verkar det som att varuhusscenerna och kontors- och modescenerna är inspelade i det gamla Domusvaruhuset som ligger ganska precis i början av Forumgallerian, nära Stora Torget. Kan det vara mitt emot McDonalds? Om jag kommer kunna lämna mer exakt information framöver så meddelar jag det. Mvh Markus |
Jisses, "Palmen", jag är imponerad! Tack för ditt fina svar - och hälsa från mig! "A man's best friend is his mother." Norman Bates, "Psycho" |
Hej Savannah! Detta ger inte direkt djupare insikt i exakt vart denna film spelats in, men eftersom sidan är intressant med mycket information om Uppsala så kanske du ändå får någon nytta av den. http://www.marcstrom.com/uppsala/index.htm Det var min kära mor som tipsade mig om sidan. Mvh Markus __________________________ |