Har kommer en liten halsning fran paradiset ...., narmare bestamt fran lilla stan Kas i sodra Turkiet. Vi bor pa femte vaningen och far narapa svindel var gang vi gar ut pa balkongen ...., havet ar kristallklart .., simmar man med cyklop och snorkel, kan man tro att man hamnat i ett stort akvarium. Detta stallet (stellet .... haha ..svart utan prickar over bokstaverna ...) ar helt underbart ! halsar filmpunktsmormor Elisabet. |
Åh, vad härligt det låter! Jag önskar verkligen att jag var där också nu när regnet öser ner utanför fönstret. Många kramar. [Inlägget ändrat av Darling 2004-09-21 20:07:46] |
Hoppas att du har det bra där , Elisabet. Tänk på oss här i höstmörkret. ta vara på livet , den går inte i repris |
Hmm...borde vara förbjudet med sådana här inlägg när sommaren är slut. Jag blir aldeles deprimerad av den annalkane hösten. Hoppas du har det bra Bettan ![]() |
Jo , det är sant man blir deppad av hösten fast det är min favoritårstid, man kan göra det bättre genom att mysa, tända ljus och se en film och man är två , gud , vad deprimerad jag blev , finns det ingen som vill ha mig.![]() ta vara på livet , den går inte i repris |
... men jag kan trosta er med att idag kom nagra sma moln seglande over svýndel-hoga bergen har bakom ..., vilket var som bast. Nagra danskar pastar att det varit 40 gr varmt, men om vi sager 35, sa racker det ju. Ýdag har vý snorklat och sett sma, sma fiskar som simmar i stim ..., pratat med HELT UNDERBARA medresenarer fran Varmland och Goteborg ..., nu pa internetcafe dar mest unga gossar sitter och spelar spel och lyssnar pa musik ..., snart ska vi ga och ata ute. Har finns en bar som heter Hideaway Bar och dar sitter man ý rottingsoffor med stoooora, mjuka kuddar och ett citrontrad med frukt star i mitten ..., samtidigt som bluesmusik spelas fran cd:n ..., jag lovar, det ar som att vara i himlen ! Nar vi gar hem om kvallarna, - stan ar pyttig och det tar inte manga minuter - passerar vi en reggaebar dar medresenaren brukar ta en sista bier ..., da sitter man dar uppe pa ovanvaningen och ser ut mot havet och alla sma fiskebatar. Maten billig. Ýgar at vi var sin kebab (ljuvlig), en cola, en bier och ett fat sallad for 55:- sv kronor, vilket blir dryga 10 miljoner lire. Puss till alla, sarskilt till Pillan. "Far man skriva saaaa laaaangt dar inne i Filmpunkten ?" sager medresenarern som sitter har intill och suckar och pustar. Jag sager att det ar just vad man far. ![]() |
Det låter helt störtsjönt det där Bettan. Det börjar surras om varsel och uppsägningar på jobbet och med lite tur blir det tack och adjö på Sverige ett tag för min del... Pillan: Du som gillar lite hårdrock borde prova lite Isis (Panoticon). Eller svenska Cult Of Luna, nya skivan Salvation kommer i början av oktober. Vacker, ångestfylld metal från Norrland perfekt för regniga dagar i soffan framför sterion. |
Ni är så härliga , båda två. Tack för tipset, The _Dude. ta vara på livet , den går inte i repris |