Defenitivt inte läskigaste vampyrfilm jag sett men den bästa vampyrfilm jag sett är: Skräcknatten ett mästerverk enligt mej! __________________________
Jag tycker de bästa vampyrfilmerna gjordes av Hammer horror. Klassiska draculafilmer med Christopher lee i huvudrollen, riktigt bra! __________________________
Jag gillar också Dracula från 1994, har inte sett nån Dracula film med Bela Lugosi i huvudrollen, men jag hoppas att jag ska göra det snart. __________________________
Ojojoj... jag har just glömt den bästa Draculafilmen av dom alla! Blood for dracula är det vackraste och bästa inom Dracula-genren med en fenomenal Udo Kier i huvudrollen. Check it oooot! __________________________
de dåligaste vampyrfilmerna är Shadow of the vampire och Quenn of damnd. om det är någon som skulle få för sig att se de, så avråder jag stort. de är urkassa. __________________________
”You think you know... what's to come... what you are. You haven't even begun.”
Shadow of the Vampire va verkligen urdålig men Queen of the Damned gillar jag starkt! Bra musik, snygga vampyrer och bra story. Har dock bara läst The vampire Lestat så jag kan inte klaga på nått som saknas från böckerna. __________________________
kul att du höll med angående Shadow of the vampire. den är så kass. angående Queen of damnd antar jag att vi har olika smak, för jag tyckte inte alls om den sortens vampyrfilm, och jag älskar vampyrfilmer. men som sagt, det är säkert en bra film för de som gillar sådana slags vampyrfilmer. vampires, van helsing, underworld, en vampyrs bekännelse m.m är flera jätte bra vampyrfilmer. __________________________
”You think you know... what's to come... what you are. You haven't even begun.”
Wolfman: Jag menar den första Nosferatu filmen ifrån 1922, med Max Schreck i huvudrollen och F.W. Murnau i regissörsstolen. Riktigt bra film. __________________________
Otacon: Spelar det någon roll om filmen är stum eller inte? Plus att 1922 så var det inte många, eller möjligtvis inga filmer som inte var stumfilmer. __________________________
Jag har inte sett många stumfilmer, kan räkna upp dom på en hand, men Nosferatu från 1922 var faktiskt bättre än jag trodde. Kan ju var jäkla svårt att gå från att ha hört röster till att höra en orgel spela i dryga timman. __________________________