Jag längtar till Miami Vice och World Trade Center. __________________________ Det var en gång en katt.......? |
Längtar till Silent Hill, Eragon och TTCM: The beginning. __________________________ Everyone wants to be found. |
Och nya Halloween, Jurrasic park 4, nya Fredagen den 13 och Anaconda 3!! __________________________ When there is no more room in hell Jason will walk the earth........whit Lordi!! ![]() |
Längtar efter Både rocky och rambo, tror inte att dem blir speciellt bra men vafaan det är ju ändå Sylvester stallone. __________________________ Crom, I have never prayed to you before. I have no tongue for it. No one, not even you, will remember if we were good men or bad. Why we fought, and why we died. All that matters is that today, two stood against many. Valor pleases you, so grant me this one request. Grant me revenge! And if you do not listen, the HELL with you! |
Precis.. Håller med Mattias15. __________________________ Everyone wants to be found. |
Inland Empire (Lynch). __________________________ |
Att utse "bästa kommande film" är ju bara en enda stor kontradiktion, men den film jag mest ser fram emot just nu är Lady in the water av Shyamalan. Så Lynch ska göra en ny långfilm? Spännande... __________________________ |
Lady in the water ser ut att bli en intressant och annorlunda film, (no shit, shyamalan?) tycker det är lite konstigt att det inte är skräck, eller åt det hållet bara. __________________________ Everyone wants to be found. |
Har en del jag längtar till: Lady in the water Rocky, Rambo & Jurassic park (Ska bli kul och se resultaten) The texas chainsaw massacre: The beginning Marie Antoinette Southland Tales Missade säkerligen en del... __________________________ cstroMANIA |
Det gjorde jag. Jag ser fram emot Marie-Antoinette.. Det borde vara hela listan. I stort sett alla Carlstrom nämnde. __________________________ Everyone wants to be found. |
Lepre: Nog kan "Lady in the water" vara lite åt skräckhållet. Kolla in den senaste trailern. Teasern var ju bara myspysig. __________________________ |
Absolut Eragon den kommmer äga hela sverige. Den kommer bli bättre än sagan om ringen m.m. böckerna är ialla fall mycke bättre än sagan om ringens __________________________ |
Nja, det kan man ju ha en discussion om, men jag håller faktiskt med lite. Goliatbagge: det har du kanske rätt i. Jag förstår inte varför Shyamalan skulle ändra från skräck till drama.. alltså bara drama, så oavsett genre kommer vi nog få uppleva en del skräckmoment. Eller! Så är den där trailern riktad mot Shyamalan fans som VET att det är en skräckig-film och att han bara teasar dem.. Vi får se! __________________________ Everyone wants to be found. [Inlägget ändrat av Lepre 2006-06-11 05:27:34] |
Filmen jag ser fram emot mest är väl "Devil horse from hell" som tros vara färdig vid årsskiftet. __________________________ |
Undrar vem som kommer stå för regin? __________________________ Everyone wants to be found. |
Antagligen Lepre, men "Damp-Martin" är också en kandidat. __________________________ |
Haha.. Han ringde mig och ville få tag på Robin, helt lost. __________________________ Everyone wants to be found. |
Allvarligt? =O Hur fan fick han ditt nummer? __________________________ |
Jag Läääängtar tills Harry Potter 7 kommer!! Alltså slutet. __________________________ I'll be back ![]() |
rocky VI som har premiär i höst. __________________________ |
Göta kanal 2.. jag är statist i den.. __________________________ Never give up on life |
Cruel_Intentions: Jag med, jag vill slippa se dem.. Kan de inte bara hoppa direkt till sjuan, och ta död på Potter direkt. __________________________ "Ho-Ho-Ho, now i have a machine-gun." |
Tyvärr så måste jag se svenska "Offside" i augusti, eftersom jag fick ge upp mina egna drömmar om en fotbollsfilm med liknande förutsättningar när jag läste om filmens handling. Nu sitter jag alltså här med ett egenhändigt ihopknåpat filmmanus som saknar framtid - kass timing! __________________________ "A man's best friend is his mother." Norman Bates, "Psycho" |