vad är skillnaden mellan tråen världens bästa skådespelare å tråden bästa skådisen? men det är väl fortfarande inte johnny depp, det är väl fortfarande jack nicholson. __________________________ who do i trust? me - thats who! |
Min topp 10-lista 1. Al Pacino (The Godfather, Heat) 2. Clint Eastwood (Escape from Alcatraz, Space Cowboys) 3. Anthony Hopkins (Silence of the lambs, Red Dragon) 4. Mel Gibson (Braveheart, What women want) 5. Gary Sinise (Forrest Gump, Apollo 13) 6. Jack Nicholson (One flew over the Cuckoo's nest, Batman) 7. Jim Carrey (Liar Liar, Batman Forever) 8. Alan Rickman (Harry Potter, Bob Roberts) 9. Robert De Niro (The Godfather II, Heat) 10. Morgan Freeman (The Shawshank redemption, Unforgiven) __________________________ |
Jag tycker att Tom hanks , Hugh Grant och Tom Cruise är dom bästa. __________________________ |
Jag tycker att Clint Eastwood är bland dem coolaste skådespelarna. Men inte den bästa. Den bästa för mig är Anthony Hopkins. __________________________ Jag tycker att Ibrahim Baylan ska avgå! PS. Miss Ljung har der finaste leendet som jag nånsin har sett. |
Sylvester Stallone, Bruce Willis, Chuck Norris, Arnold Schwarzenegger, Michelle Rodriguez, Vin Disel, Joseph Pilato, Ken Foree, Peter Stormare, Steven Seagal, Jackie Chan, Chris Tucker, Mel Gibson, Danny Glover, Monica Keena, Terry Alexander, Tom Savini och många fler... __________________________ |
Det är fan otroligt att ingen har nämnt Kevin Spacey. Några andra bra som har nämnts: Edward Norton, Marlon Brando, Jack Nicholson. Timoti: håller med dig om "coolheten" där. ![]() Kaktus: Diesel, Stallone och Seagal är bra exakt var...? __________________________ "You wanna know who this is? Its me, Melvin! Thats who it is" [Inlägget ändrat av ToxicAvenger 2006-04-24 23:52:34] |
Det finns massor av bra skådisar, och ingen bör egentligen lämnas ute, däremot finns det dem som är exceptionellt bra. Tom Cruise, Kevin Spacey, Christian Bale.. Mest mina favoriter. __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Kan vissa av ni medlemmar läsa en tråd i egentligen. Det står: Världens bästa skådespelare, då ska man säga en skådespelare och inte flera. Tråden heter inte de bästa skådespelarna. Jag tycker att världen bästa skådespelare nu just är Kiefer Sutherland. __________________________ |
Då säger jag Tom Cruise.. Men det är så svårt att välja ![]() __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Duktigt Lepre. __________________________ |
modv0074:"Världens bästa skådespelare" kan lika gärna vara i plural som i singular, alltså inget fel i att nämna flera. Dessutom kan du väl svara på frågan själv, istället för att bara klaga på vad andra skrivit hela tiden. __________________________ "You wanna know who this is? Its me, Melvin! Thats who it is" [Inlägget ändrat av ToxicAvenger 2006-04-28 16:07:55] |
Toxic, angående ett lite tidigare inlägg så är Vin Diesel bra i Boiler Room och Pitch Black, och Stallone i Rocky.. Tycker jag iallafall.. __________________________ Kalles |
toxic. Jag svarade ju på frågan. __________________________ |
Udo kier är världens bästa kolla bara på filmer som story of o,blood for dracula och hans presentation i triers halv dockumetär __________________________ anytime, anytime |
travis--bickle: Haha, kan inte låta bli att nämna att Udo Kier också är med i två av filmhistoriens kanske sämsta filmer: Revelation och BloodRayne. Jag har väl haft oturen att se hans sämsta filmer då... __________________________ |
En del skådespelare har bara oturen att hamna i dåliga filmer, för jag håller med om Vin Diesel, han var bra i Pitch Black, fast det är antagligen den enda bra roll han någonsin spelat bra. Jag ändrar mitt svar lite, för Christian Bale i Solens Rike är ju fruktansvärt bra, så ung, men ändå lyckas han övertyga så starkt. AAAAH!"!!!!! COOOOOLLLIIIEEE!!! __________________________ "Relax David. Open your eyes" [Inlägget ändrat av Lepre 2006-04-28 22:31:32] |
John Turturro är kanske den härligaste skådisen någonsin, sen så är ju Brad Pitt också en av mina absoluta favoriter.. Och Gary Oldman förstås, jag tackar honom varje dag för Drexl.. __________________________ Kalles [Inlägget ändrat av kalles 2006-04-28 22:40:47] |
Vet inte vem som är bäst i världen, men man har ju favoriter. Kommer alltid att älska Arnold Schwarzenegger, är även förtjust i Kevin Costner, Liam neeson och Ralp Fiennes. Måste även säga en kvinnlig skådespelare för jämställdhetens skull, då får det bli Jodie foster. __________________________ Crom, I have never prayed to you before. I have no tongue for it. No one, not even you, will remember if we were good men or bad. Why we fought, and why we died. All that matters is that today, two stood against many. Valor pleases you, so grant me this one request. Grant me revenge! And if you do not listen, the HELL with you! [Inlägget ändrat av Mattias15 2006-04-29 11:27:37] |
Kalles: Ok, håller med dig om Rocky. ![]() __________________________ "You wanna know who this is? Its me, Melvin! Thats who it is" |
Kane hodder!![]() __________________________ |
Bara skoja!![]() __________________________ |
Den bästa skådisen inom vår tid måste ju vara tjejen i "The exorcist" från 1973. alla som har sett den vet ju hur sjukt bra hon spelade. Men även en annan mästerlig skådis är Rutger Hauer från tex filmen liftaren. Han spelar ju så bra att jag aldrig någonsin skulle våga åka samma bil som han. __________________________ I'll be back ![]() |
Linda Blair.. __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Rutger Hauer är suverän i Liftaren, men vad mer har han varit bra i? __________________________ Kalles |
[Inlägget ändrat av Mr Blue 2006-08-30 18:19:17] |
Jack Nicholson Al Pacino Robert De Niro Sylvester Stallone Eddie Murphy Samuel L. Jackson Några av de bästa enligt mig. __________________________ F.C Barcelona, finns det något så vackert och älskvärt? Älskar Barca! Blaugrana! |
Enligt mej står det mellan Colin Farrell och Carmine Giovinazzo.Båda är jättebra skådespelare och har utseendet också..Men Farrell har nog ändå presterat mer än Giovinazzo.Men jag vet inte..det står hårt mellan dom..men det blir nog Colin Farrell ändå..![]() __________________________ |