Detta stod att läsa i gästboken varifrån jag kommer. Inte lätt att vara statist. Var glad att du sluppit undan, Kristoffer. "Hej! Ni som går och ser filmen " Såsom i himmelen", kan väl spana in en sekvens i slutet av filmen, där är min dotterson Elias är med. Sekvensen är inspelad i,Kalixälven, tror jag, kan vara Torneälven, minns inte riktigt var. Där fick han dyka ner i älven med en massa grodmän och dykare i bakgrunden, i en forsande älv, jag kan förstå min dotters förmaningar och oro inför scenen. Han hoppade..., men var klippet inte bra, så han fick hoppa två gånger!!!!! Från en trampolin på 15 meters höjd. E visste inte om han skulle vara med i filmen, men efter en speciell inbjudan, fick hela familjen fribiljetter till premiären !!! Till ockmed lillebror G och storasyster M tyckte det var en bra film, trots att brorsan fick 300 kr plus en riktig förkylning. Sånt är livet i filmbrancen. Säger en lycklig mormor, med en dotterson i kändislivet." [Inlägget ändrat av Elisabet 2004-10-30 23:23:14] |
Vad roligt, vad tyckte han efteråt? Såg filmen förra veckan, en jättebra film. ta vara på livet , den går inte i repris |
Jag vet faktiskt inte; det var hans mormor som berättade det hela. Vi kanske skulle fråga honom ... jag ska höra med henne och återkommer så snart jag vet. Senare på kvällen: nu har jag pratat med hans mormor. Jo, det går nog bra. Jag ska kontakta honom nästa vecka, då han är hemma på lov. Så ..., kom gärna med förslag på frågor, det blir ju bara lättare för mig då ! [Inlägget ändrat av Elisabet 2004-10-31 22:29:18] |