med Filmpunkten, vissa sajter får till och med medlemmar hjälpa till med sajten. Layouten, vissa kan hjälpa till med att skriva vad som händer, Dvd/vhs -toppen bla. ta vara på livet , den går inte i repris |
Moderatorer är alltid bra, men jag har svårt att se många kockar som ändrar om och om igen på sidan lite hur son helst för att dom "känner för det" . . . |
.. men lite kan det vara så att Kristoffer känner att det här är hans skötebarn; hans eget verk och då kanske han vill ordna det efter sina egna önskningar, det skulle jag nog själv vilja om jag vore i hans kläder. Men tanken är god Pillan och det är väl av omtanke, förstås. Sen har vi ju alla trådar vi kan rycka och dra i och det tycker jag är generöst av honom. ![]() |
Det är sant att det blir kaos om det , ju mer kockar..... men förrut var det mer folk som var skribenter. Jag tycker att som det är nu händer inte så mycket med sajten för att Kristoffer har så mycket att göra. Förrut var det Viktor och några till som hjälpte till, och jag tycker att det är bara tråkigt. Allt går så långsamt, tyvärr, eftersom det blir mer , och mer medlemmar här och Kristoffer får mer att göra, det för hans skull jag tänker på. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ta vara på livet , den går inte i repris [Inlägget ändrat av pillan 2004-11-02 22:45:53] |