Hej! Har ni tips på någon thrillerfilm med mystisk stämning som gärna utspelar sig på något slott? På natten kanske det händer något mystiskt... Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius |
Sherlock Holmes - Baskervilles hound |
Hej! Vilken "Baskervilles hund" är bäst? Den från 1939, 1959, 1972, 1978, 1983, 1988 eller 2000? Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius webmaster - www.stossan.com |
det var länge sen jag såg den så jag kommer inte ihåg vilket inspelningsår den hade. Den var bra däremot hehe En annan bra film är ju The Other med Nicole Kidman. |
håller med kunjagur, the others är svinbra! |
Jo visst, The Ring, The Others, Sleepy Hollow är väl några alternativ |
Aldrig att glömma Beck-arna. Hälsningar, Victor Malm, Moderator |
>Aldrig att glömma Beck-arna Menar du Beck-filmerna? Men de utspelar väl sig inte på några slott? ![]() Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, Filmpunkten |
Ojdå, fumligt av mig. ![]() Hälsningar, Victor Malm, Moderator |
Bram Stokers Dracula kanske? |
Rose Red. Inga super skådisar men jävligt läskig film Stephen King som skrivit den. Lång som fan också, typ 4 timmar eller nåt. Jobbigt å titta på den så länge eftersom den e så obehaglig... ![]() |
mulholland drive e ju mystisk |
Jag håller med ZeB . Bram Stokes Dracula är en himla bra film. The Haunting? |
Hej, Vilken filmatisering av Bram Stokes Dracula är det ni talar om som ni anser är sevärd? Jag tittade på The Others som jag blev tipsad om i denna tråd. Det är precis en sådan film som är helt underbar! Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefsredaktör Filmpunkten |
Jag pratar om den filmen med Gary Oldman som Dracula [Inlägget ändrat av pillan 2004-01-05 21:20:03] Jag gillar Others också [Inlägget ändrat av pillan 2004-01-05 21:27:16] |
Yes, jag tänker också på den med Gary Oldman. / ZeB |