Tyckte den där leken var så rolig men den har blivit så lång nu...så jag har ett tips på en annan,en säger 2 skådisar,tex Christina Ricci och Al Pacino, och så ska man se hur många skådespelare det finns emellan dom tills man hittar en film som för ihop dom fattar ni Den är lite kronglig men rolig om man fattar.. Då tar jag Charlize Theron och Drew Barrymore,vad har dom för skådisar kopplade till filmer ![]() Och det var den bästa kommentaren i det här forumet |
Då räcker det med Louise Fletcher eftersom hon är med både i Två dagar i L.A med Theron och i Eldfödd med Barrymore. Då säger jag Tuva Novotny och Arnold Schwarzenegger. Varsågoda! |
Vi får se om jag fattat det här rätt. Arnold Schwarzenegger - Max Von Sydow (Conan Barbaren) Max Von Sydow - Per Oscarsson (Nybyggarna) Per Oscarsson - Tuva Novotny (Midsommer) "Santa is very jolly because he knows where all the bad girls live" -Dennis Miller |
Helt korrekt! Kör nästa du. |
Vad sägs om Greta Garbo och Dolph Lundgren "Santa is very jolly because he knows where all the bad girls live" -Dennis Miller |
Det var lite svårt, men men... Greta Garbo - Lew Ayres (Kyssen, 1929) Lew Ayres - Geoffrey Lewis (Salem's Lot, 1979) Geoffrey Lewis - Dolph Lundgren (Joshua Tree, 1993) Här kommer nästa: James Dean och Orlando Bloom |
James Dean - Dennis Hopper (Jätten) Dennis Hopper - Joel Edgerton (The night we called it a day) Joel Edgerton - Orlando Bloom (Ned Kelly) Charlie Chaplin och Peter Stormare "Santa is very jolly because he knows where all the bad girls live" -Dennis Miller [Inlägget ändrat av Rick 2004-11-18 12:21:18] [Inlägget ändrat av Rick 2004-11-18 12:21:28] |
ni är gätte duktiga trodde ingen skulle fatta leken, men den sista var för svår har försökt![]() Och det var den bästa kommentaren i det här forumet |
Charlie Chaplin - Marlon Brando (Grevinnan från Hong Kong, 1967) Marlon Brando - Johnny Depp (Don Juan De Marco, 1995) Johnny Depp - Peter Stormare (Chocolat, 2000) Då testar vi Shirley Temple och Ashley Olsen med max två skådisar emellan. Något att bita i. [Inlägget ändrat av wildpalm 2004-11-19 15:57:58] |
Shirley Temple - George Lloyd (Det hände i Baltimore) George Lloyd - John Forsythe (Spionage i Tokyo) John Forsythe - Ashley Olsen (Charlies Änglar- utan hämningar) Nils Poppe och Jean-Claude Van Damme "Santa is very jolly because he knows where all the bad girls live" -Dennis Miller |
kanske lite stavfel.... Jean.Claude Van Damme-Sylvester Stalone(Just say no to drugs) Sylvester Stalone-Harvei Caitel(cop land) Harvey-Brad Pitt(Thelma o Louise) Brad Pitt-Tom Cruise(En vampyrs Bekännelse) Tom Cruise-Max von sydow(Minority Report) Max Von Sydow-Nils Poppe(sjunde enseglet) Nästa blir Shannyn Sossamon-Thor Moden ![]() Och det var den bästa kommentaren i det här forumet |
mkay marre: Jag vet faktiskt inte vad "Just say no to drugs" är för någon film... OM det är en film överhuvudtaget? Hittar den ingenstans. Sen är väl fem skådespelarlänkar lite väl många? Det här se bättre ut: Jean-Claude Van Damme - Charlton Heston (The Order, 2001) Charlton Heston - Max von Sydow (Mannen från Nasaret, 1965) Max von Sydow - Nils Poppe (Det Sjunde inseglet, 1957) Återkommer om Sossamon-Modeen om ingen annan hinner före. |
filmen finns,men du kanske inte har kollat så noga,bara för att du måste söka efter skådisar och inte kan själv Och det var den bästa kommentaren i det här forumet |
Jag har försökt klura på sambandet Shannyn Sossamon - Thor Modéen. Vet inte om ni tycker att det här är för många länkar emellan men mitt förslag är: Sossamon-Josh Harnett (40 days and 40 nights) Harnett- Lena Olin (Hollywood homicide) Olin- Marianne Aminoff (Ansikte mot ansikte) Aminoff- Thor Modéen (I roslagens famn) Om förslaget godtas kan nån få klargöra sambandet mellan Tom Cruise och Bridget Fonda. [Inlägget ändrat av tessan81 2004-11-20 12:38:22] |
mkay marre: Du har ju faktiskt inte en aning om hur mycket jag vet om film. Men jag vet mer än de flesta... det kan jag lova. Den enda jag "fuskat" med var Garbo-Ayres-Lewis. Jag har The Order på video och vet att Charlton Heston är med i den, så det var ganska enkelt. Lägg in en länk där det finns info om filmen Just say no to drugs, för det vore väldigt intressant att få se vad det är för film Van Damme och Stallone båda är med i. Otroligt att jag missat den och även imdb.com. Vad handlar den om? Vad heter deras rollfigurer? Vem är regissören? [Inlägget ändrat av wildpalm 2004-11-20 13:22:23] |
Tom Cruise - Kiefer Sutherland (På heder och samvete) Kiefer Sutherland - Bridget Fonda (The break up) Lena Endre och Al Pacino "Santa is very jolly because he knows where all the bad girls live" -Dennis Miller |
Al Pacino-Colin Farrell(Uppdraget) Farrell-Max von Sydow(Minority Report) Sydow-Liv Ullman(utvandrarna) Ullman-Lena Endre,(Trolösa) Och det var den bästa kommentaren i det här forumet |
Biily Boyd med Diego Luna Och det var den bästa kommentaren i det här forumet |
med bara två skådisar imellan Och det var den bästa kommentaren i det här forumet |
Föresten palmen,filmen finns men den hette Say know to drugs och Damme spelar mot Stallone men också mot Michael Jordan och det är en propagandafilm mot droger,trott om du vill...dessutom tror jag inte att du är dålig på film,du verkar gätte duktig och kunnig,men bara för det behöver du inte underskatta andra och skriva skitkommentarer....![]() Och det var den bästa kommentaren i det här forumet |
Just say know to drugs är det Och det var den bästa kommentaren i det här forumet |
Billy Boyd - Orlando Bloom (Sagan om Ringen) Orlando Bloom - Kim Coates (Black hawk down) Kim Coates - Diego Luna (Open Range) Pelé till Vin Diesel med bara en skådis emellan "Santa is very jolly because he knows where all the bad girls live" -Dennis Miller |
mkay marre: Jag skriver inga skitkommentarer!? Klarar bara inte av när saker och ting är påhittade. Jag tror dig dock om du säger att det är en propagandafilm mot droger, såna liknande finns det massor av och där det klipps ihop intervjuer när nån kändis säger något om något. Men ett intervjuklipp bakom kulisserna på Rambo III har ju dock inte ett smack att göra med ett intervjuklipp från 90-talet med Van Damme. Pelé - Max von Sydow (Flykt till seger, 1981) Max von Sydow - Vin Diesel (Uppvaknanden, 1990) Gwyneth Paltrow och Sarah Jessica Parker med bara en skådis emellan |
Gwyneth Paltrow - Gene Hackman (The Royal Tenenbaums, 2001) Gene Hackman - Sarah Jessica Parker (Bakom stängda dörrar, 1996) Johnny Depp och Ben Stiller med bara en skådis emellan. [Inlägget ändrat av Darling 2004-11-21 12:12:18] |
Johnny Depp-Lena Olin(Chocolat) Lena Olin-Ben Stiller(Mystery men) Michael Rapaport och Kristin Dunst med högst 2 skådisar imellan. ![]() Och det var den bästa kommentaren i det här forumet |
Jag antar att du syftar på Kirsten Dunst så här kommer mitt svar. Michael Rapaport - Brad Pitt (True Romance, 1993) Brad Pitt - Kirsten Dunst (En vampyrs bekännelse, 1994) Drew Barrymore och Owen Wilson. |
Drew Barrymore - Ben Stiller (Duplex) Ben Stiller - Owen Wilson (Zoolander t.ex) Peter Haber och Marlon Brando med bara två skådisar emellan "Santa is very jolly because he knows where all the bad girls live" -Dennis Miller |
vet inte om ni gordkäner den,kanske för många men Marlon Brano-Johnny Depp(Don Juan deMarco) Johnny Depp-Penalupe Cruz-Samuel Fröler(en doft av paradis) Samuel Fröler-Peter Haber(blue print) Clea Duvall-Geal Garcia Bernal ![]() Och det var den bästa kommentaren i det här forumet |
skrev fel Johnny Depp och Cruc spelade i Blow Och det var den bästa kommentaren i det här forumet |
Gael Garcia Bernal - Harvey Keitel (Dreaming of Julia, 2003) Harvey Keitel - Ray Liotta (Cop Land, 1997) Ray Liotta - Clea DuVall (Identity, 2003) Då testar vi Lena Endre och Lance Henriksen med max två skådisar emellan. |
Lena Endre - Dennis Hopper (slagskämpen) Dennis Hopper - Lance Henriksen (Unspeakable) Bruce Lee och Will Smith med max två skådisar emellan "Santa is very jolly because he knows where all the bad girls live" -Dennis Miller |
Då tar jag..... Will Smith-Salma Hayek(Wild,wild west) Hayek- John Saxon(From Dusk till Down) Saxon-Bruce Lee(I drakens tecken) Lara Flyne Boyle-John Ritter 2 skådisar emellan ![]() Och det var den bästa kommentaren i det här forumet |
Lara Flynn Boyle - Dwight Yoakam (Red Rock West) Dwight Yoakam - John Ritter (Sling blade) Mikael Persbrandt och Mark Wahlberg med max två skådisar emellan "Santa is very jolly because he knows where all the bad girls live" -Dennis Miller |
Michael Persbrandt-Johan Widerberg(Gossip) Johan Widerberg-Geoorge Clooney(Oceans twelve) Geoorge Clooney-Mark Wahlberg(Three Kings) Då tar jag Lena Nyman och Rob Schneider ![]() Och det var den bästa kommentaren i det här forumet |
Lena Nyman - Gösta Ekman (Skenbart - en film om tåg) Gösta Ekman - Max von Sydow (Ägget är löst) Max von Sydow - Rob Schneider (Judge Dredd) Vinnie Jones och Andreas Wilson "Santa is very jolly because he knows where all the bad girls live" -Dennis Miller |
Vinnie Jones-Gary Sinse(The Big Bounce) Gary Since-Nichole Kidman(The human stain) Nichole Kidman-Marie Richardson(Eyes wide shot) Marie Richardson-Andereas Wilson(Onskan) David Boreanaz och Jon Polito Och det var den bästa kommentaren i det här forumet |
David Boreanaz - Jessica Capshaw (Valentine) Jessica Capshaw - Jon Polito (view from the top) Quentin Tarantino och Rolf Lassgård "Santa is very jolly because he knows where all the bad girls live" -Dennis Miller |
Rolf Lassgård-Johan Widerberg(Under solen) Widerberg-Geoorge Clooney(Oceans twelve) Clooney-Queintin Tarantino(From dusk till down) Då tar vi Will Farrell och Josefin Nilsson ![]() Och det var den bästa kommentaren i det här forumet |
Will Ferrell - Victoria Silvstedt (Boat Trip) Victoria Silvstedt - Felix Herngren (Naken) Felix Herngren - Josefin Nilsson (Adam & Eva) Jet Li och Bill Clinton "Santa is very jolly because he knows where all the bad girls live" -Dennis Miller |
Vilka filmer har Bill Clinton varit med i? |