Någon som sett "Stilla natt, blodiga natt"? Jag tror att den kan platsa här... Jag vet inte om den håller idag, men då det begav sig var den riktigt, riktigt äcklig och krypande spännande.
Här får jag nog säga Halloween och Halloween 4. De är väldigt bra.
Håller inte med Rick. Visst kanske Wrong Turn påminner en del om TCM etc. men jag vet inte om man kan säga att man har stulit från de filmerna. Förresten i vilken skräckis har man inte kopierat från någon annan film. Det är nog inte många, i alla fall inte inom slashergenren.
Horrorfan [Inlägget ändrat av Horrorfan 2004-11-25 14:48:39]
Halloween - den stilbildande klassikern som gav liv i Jamie Lee Curtis karriär.
Halloween 2 - Godkänd uppföljare som tappar lite i slutet.
Halloween 3- Som borde byta film efter som den inte har något med resten av filmerna att göra.
Halloween 4 - Som är den bästa uppföljaren till halloween. + när micheal går uppför trappen i huset, få man inte bara känslan av att han ska stanna upp och sträcka upp armen och vinka som en prinsessa ?
Halloween 5 - Typ samma film som 4.
Halloween 6 - Det är här det börjar dala neråt. En osammanhängade story med konstigt slut. Jaja jag VET att donald dog under inspelningen men ändå.
Halloween 7 aka Halloween: 20 years later (H20) - Nu går det uppåt i denna bergådalbana Jamie Lee Curtis repriserar sin roll som Laurie Strode. Samma nivå som 4-5.
Halloween 8 aka Halloween: Resurecction - Nu går det neråt. Väldigt mkt neråt. ;Micheal Myers does hiphop som någon sa (Kommer inte ihåg vem, men dennna någon vill jag tacka för denna lysande kommentar)
Halloween 9 aka Halloween: Retribution - Som är "in production"
Så först fick det upp sen lite ner sen rakt ner i helvetet men sen upp igen, och upp men sedan ner... djupare än helvetet men sedan ( gissa JA! UPP!) men sedan neeeer o nu väntar vi vad som komma skall
Antagligen Halloween, men om Motorsågsmassakern passar in här så blir det antagligen den, eller senaste remaken av The hills have eyes. __________________________